HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Argon Audio Red Edition MJIN1 Minijack kabel

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Argon Audio Red Edition MJIN1 Minijack kabel

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} st.

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

Red Edition MJIN1 är en stereo-minijack-till-RCA-kabel av hög kvalitet som du kan använda för att ansluta din iPod, mobil, dator m.m. till anläggningen. De solida kontakterna extra korta för att få plats bakom anläggningen. Längder upp till 10 meter.

Argon Red Edition MJIN1 – högkvalitativ stereo-minijack-till-RCA-kabel till förnuftigt pris
Red Edition MJIN1 är en stereo-minijack-till-RCA-kabel i riktigt hög kvalitet. Här kan du vara säker på att allt det fina stereoljudet från din iPod, mobil, dator m.m. skickas till anläggningen. Kabeln är väldigt flexibel och enkel att hantera, och de solida metallkontakterna har guldpläterade kontaktytor för att fungera problemfritt under många år. Samtidigt är kontakterna extra korta så att de enkelt får plats bakom anläggningen.

Ledarna i Red Edition MJIN1 har konstruerats i 99,99 % ren, syrefri koppar och kabeln är skärmad så att inga instrålande störningar förstör din musikupplevelse.

Red Edition MJIN1 finns i längder ända upp till 10 meter, så du kan utan problem dra dem till andra änden av vardagsrummet.

Skydda din anläggning med en skiljetransformator
Om du använder Red Edition MJIN1 – eller en liknande kabel – mellan datorn och anläggningen rekommenderar vi att du skaffar en separat skiljetransformator som skyddar förstärkaren eller receivern mot nätstörningar, interferens och instabilitet. De ljudkort som sitter i vanliga datorer – bärbara såväl som stationära – är inte alltid anpassade för att användas tillsammans med Hi-Fi-komponenter, och om olyckan skulle vara framme kan du rentav riskera att skada anläggningen. En skiljetransformator är en både billig och effektiv försäkring mot dessa problem.

Välj en kvalitetskabel till din anläggning
De klena lakritssnören till kablar som vanligtvis följer med i kartongen när du köper en Hi-Fi-produkt är egentligen bara avsedda för att kontrollera om anläggningen fungerar eller ej. Kontakter och ledare är av bedrövlig kvalitet och du förlorar både detaljer och dynamik, vilket hörs även på anläggningar ekonomiklassen.

Om du lägger några kronor extra på ett par ordentliga kablar får du full ljudkvalitet och ägarglädje från din anläggning. Och sett till investeringen är det här den bästa uppgraderingen du överhuvudtaget kan göra.

Argon – fyra kabelserier för fyra olika behov
Argons kablar finns i fyra serier som ligger på fyra olika pris- och ambitionsnivåer. Samtliga serier är gjorda för att ge dig så mycket valuta som möjligt för pengarna, så allt du egentligen behöver göra är att välja den Argon-kabel som matchar kvaliteten på din anläggning.

WHITE: Ekonomiserien som ger dig förnuftiga kablar till ett lågt pris. Här får du en kvalitet som ligger betydligt högre än tillverkarnas lakritssnören som brukar följa med i kartongen. White-högtalarkablarna är ett riktigt bra Hi-Fi-alternativ till vanlig lampsladd, som inte är avsedd för musik över huvud taget.

RED: Här finns fler detaljer men kablarna har fortfarande mycket förnuftiga priser. Till exempel är de flesta modeller utrustade med solida metallkontakter som både ser bättre ut och är mer robusta än gjutna plastkontakter. Andra fördelar kan vara bättre skärmning och mer avancerad isolering.

BLUE: Kablar av hög kvalitet som får ut det mesta och bästa ur en bra anläggning. Här får du till exempel ännu bättre skärmning, avancerad geometri, tjockare ledare och ännu bättre kontakter. Serien för dig som vill skämma bort dig själv och din anläggning lite extra.

BLACK: Toppserien med massor av läckra och audiofila lösningar. Här finns bland annat silverpläterade ledare, rodium-belagda kontakter och tredubbel avskärmning. En kabel i Black-serien lever upp till samma nivå som en riktigt bra anläggning och du behöver egentligen bara leta efter andra kablar om du har en tvättäkta High End-anläggning eller behöver finjustera klangen.

Argon – Hi-Fi Klubbens eget märke
Argon Audio är Hi-Fi Klubbens eget märke och bygger på mer än 30 års erfarenhet av branschen. Målet med Argon är att erbjuda dig Hi-Fi-produkter av mycket hög kvalitet till en låg kostnad. Argon tillverkas efter Hi-Fi Klubbens specifikationer av handplockade tillverkare i Asien, och eftersom vi har full kontroll genom hela processen kan vi ge produkterna precis de egenskaper och funktioner som passar dina behov. Argon är enastående valuta för pengarna – varje gång!

Specifikationer

  • Anslutning : Stereo-minijack/RCA (phono)
  • Ledarmaterial : 99,99 ren OFC-koppar
  • Skärmning : Enkel
  • Type : Minijack-till-RCA-kabel
  • Färg : Vit
  • Skärmning i OFC-koppar med 42 enkelledare
  • Mässingkontakter med guldpläterade kontaktytor
  • Isolering i polyetylen

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.

Mer läsning