HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Denon RCD-M41 + ALTO5MK2 Musikanläggning med Bluetooth

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Denon RCD-M41 + ALTO5MK2 Musikanläggning med Bluetooth

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

RCD-M41/ALTO5 är ett läckert minisystem med inbyggd FM-radio, Bluetooth, CD, digitala och analoga ingångar – och grymt stereoljud för både musik och TV. Tvättäkta hifi med snygg metallfinish – perfekt för hyllan. Flera färger.

Denon RCD-M41 + Argon ALTO5 – läckert och välspelande minisystem med FM-radio, Bluetooth, CD och mängder av möjligheter

  • Kompakt och perfekt för hyllan
  • Inbyggd Bluetooth för trådlös strömning av musik från smartphone, surfplatta m.m.
  • Inbyggd FM-radio och CD-spelare
  • Fint ljud i äkta stereokvalitet
  • En analog och två optiska digitalingångar för t.ex. TV-ljud eller musikstreamer 

 Tillsammans utgör Denon RCD-M41 och Argon ALTO5-högtalarna ett läckert minisystem med ett stereoljud som överträffar även de bästa allt-i-ett-högtalarna. Högtalarna är kompakta och RCD-M41 är också endast 22 cm bred, så den här anläggningen får plats på i stort sett vilken hylla som helst.

Utöver en fin stereoförstärkare har RCD-M41 inbyggd FM-radio, CD-spelare och Bluetooth för trådlös musikstreaming från din smartphone eller andra bärbara enheter. Så här kan du lyssna på musik i hög kvalitet oavsett var du spelar ifrån.

ALTO5-högtalarna ger dig design och byggkvalitet på en nivå du normalt sett aldrig hittar i den här prisklassen. Förklaringen är att det är Hi-Fi Klubben själva som designat och utvecklat den här högtalaren – från ritbordet fram till tillverkningen!

Läs mer om Denon RCD-M41

Läs mer om Argon ALTO5

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.