HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

NAD M10 + B&W 707 S2 Musikanläggning med streaming

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
NAD M10 + B&W 707 S2 Musikanläggning med streaming

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

M10 med 707 S2 är en exklusiv streaming-musikanläggning för dig som prioriterar både din musik och din inredning högt. Unik kompakt design, fantastisk finish, inbyggd Bluesound för multiroom och helt suverän ljudkvalitet. Endast 21 cm bred!

NAD M10 – kompakt och exklusiv musikanläggning på 2 x 100 watt med multiroom-streaming via Bluesound, kristallklart ljud, god användarvänlighet och fantastisk finish i glas och aluminium

  • Exklusiv, kompakt och solid design i aluminium och glas (21 cm bred)
  • Inbyggd Bluesound-funktion för streaming av musik i flera rum 
  • Extremt rent och detaljerat ljud med bra råstyrka
  • Stor färgpanel på fronten för navigering och visning av skivomslag
  • TV-ljud med reglering av ljudstyrka via HDMI/CEC

M10 är en kompakt och exklusiv streaming-musikanläggning för dig som vill ha det bästa, både när det gäller heminredning och musik. Du får 2 x 100 watt med en ljudkvalitet som kan matcha renodlade High End-anläggningar i full storlek, och designen har ett utförande i glas och massivt aluminium med en finish som helt enkelt måste upplevas.

Den läckra touch-panelen i färg på fronten är även den en upplevelse, både när du använder M10 direkt på apparaten och när du lyssnar via Bluesound-appen på din smartphone och lyssnar på musik från t.ex. en streamingtjänst eller internetradio. I så fall får du nämligen information om låt, artist, visning av album m.m. direkt på panelen.

En bredd på blygsamma 21 cm gör att du hittar plats för M10 i vilket rum som helst, och oavsett om den är påslagen eller avstängd kommer den bara att dra till sig positiv uppmärksamhet.

B&W 707 S2 – superkompakt hifi-högtalare i lyxklassen
707 S2 är 700-seriens minsta modell. Den är framtagen för dig som vill ha övertygande hifi-ljud och läcker finish, men som inte vill ha en större högtalare än vad som är högst nödvändigt. 707 S2 får utan problem plats på en bänk eller i en hylla, men den kommer verkligen till sin rätt på ett par bra stativ. B&W har under många år kammat hem globala utmärkelser och priser för just den här typen av högtalare och när du hör 707 S2 förstår du varför. Här får du både avancerad teknik och läcker design – en sann fröjd för både ögon och öron!

707 S2 finns i äkta rosenträ, matt vitt eller svart högglansfinish. Matchande stativ finns som extra tillbehör (FS-700 S2).

Läs mer om NAD M10
Läs mer om B&W 707 S2

Rekommenderade tillbehör

Rekommenderade produkter

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.