HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Sonos

Fyll ditt hem med trådlös musik

Sonos är orginalet på multiroom-musiksystem och marknadens mest populära och användarvänliga lösning för trådlös musik i hela ditt hem. Alla i familjen kan styra musiken från var och en av sina smartphones, och de flesta strömmande musiktjänsterna på webben kan spelas direkt från Sonos-appen. Du kan få trådlösa Sonos-högtalare för alla typer av rum. Du kan enkelt och elegant få bra ljud på din TV,  i vardagsrummet kan Sonos ge dig de stora musikupplevelserna med äkta hi-fi-ljud.

 

  • Mycket enkelt att komma igång och är användarvänligt
  • Stort utbud av stremingtjänster är inbyggt i Sonos-appen, inkl. YouSee Musik
  • Extra stabilt Wi-Fi
  • Många eleganta lösningar för bra TV-ljud
  • Små och stora trådlösa högtalare samt äkta hi-fi-lösning till vardagsrummet

 

 

 

Vi gör Sonos bättre

På HiFi Klubben har vi sålt Sonos i flera år än någon annan på marknaden, och vi känner till systemet till minsta detalj. Vi ger dig de flesta alternativen och bästa råden innan du köper och vi skräddarsyr din Sonos- kombination så att den passar ditt hem och plånbok, oavsett om du letar efter en liten trådlös högtalare eller en riktig hi-fi lösning. Du får också  3 års äkta garanti, utan att det kostar dig något extra. Vi gör Sonos bättre – kom in till oss på  HiFi Klubben och uppplev skillnaden!

 

Mest populära Sonos produkter

 

Sonos för stora musikupplevelser

En riktig anläggning med två högtalare är fortfarande den bästa sättet för de större musikupplevelserna. Med Sonos kan du både få det fina ljudet och den läckra trådlösa funktionen.

 

Sonos till mindre rum

En trådlös högtalare ger dig enkelt musik utan separat anläggning. Små högtalare till små rum, större högtalare till större rum. Du styr det hela direkt från din smartphone.

 

Sonos för din TV

Sonos gör det enkelt att få bättre  ljud till både film och dagliga TV- program. Du kan självklart bygga ut till en trådlös hembio för en större filmupplevelse.