HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Musik i hela huset?

- Välj rätt streamingsystem

I dag kan du välja mellan flera olika trådlösa Hi-Fi-system som kan fylla hemmet med all världens musik, t.ex. från streamingtjänster som Spotify och WiMP. Du kan få trådlösa spelare till både små rum och anläggningen i vardagsrummet. Frågan är bara hur pass enkelt och flexibelt du vill ha det. Och mycket du satsar på ljudkvaliteten.

 

Hi-Fi Klubben erbjuder tre olika lösningar: Bluesound, HEOS och Sonos. Alla tre ger dig hög kvalitet, integrerade streamingtjänster och läcker styrning via app från smartphone eller surfplatta. Men det finns vissa detaljer som skiljer dem åt. Kom in och upplev dem – då är det mycket enklare att välja rätt sen!

Bluesound – det kompromisslösa 

Bluesound är världens första kompletta streamingsystem för musikälskare som inte vill kompromissa. Här får du enastående Hi-Fi-ljud, möjlighet att spela allt från högupplöst musik i 24 bit till Bluetooth, när du vill ha det så enkelt som möjligt. Spotify Connect och WiMP HiFi är integrerade, du kan rippa din CD-samling utan dator och får mängder av multiroom-möjligheter. Bluesound kan dessutom byggas in i utvalda förstärkare och hemmabioreceivrar från NAD.

Läs mer om Bluesound här.

Se alla produkter från Bluesound här.

HEOS – det nya 

HEOS är utvecklat av Denon, en av världens äldsta och mest välrenommerade Hi-Fi-tillverkare. Du får marknadens klart bästa användargränssnitt och övertygande ljudkvalitet, oavsett om du väljer en allt-i-ett-högtalare eller en mer ambitiös Hi-Fi-lösning. HEOS kan till och med integreras med en rad senare och tidigare förstärkare och receivrar från Denon så att du får en riktig Hi-Fi-anläggning med användarvänliga, trådlösa möjligheter.

Läs mer om HEOS här.

Se alla produkter från HEOS här.

Sonos – originalet

Det var med Sonos det hela började – här får du ett komplett multiroom-streamingsystem för hela familjen och hela ditt hem. Alla lär sig snabbt att använda det och nästan alla streamingtjänster är fullt integrerade. Sonos har marknadens största urval av spelare, inkl. TV-soundbar och trådlös subbas. Sonos är marknadens mest sålda och mest beprövade streamingsystem – en enkel och flexibel lösning.

Läs mer om Sonos här.

Se alla produkter från Sonos här.

Vi tror att du kommer gilla mer än bara denna sida