HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

DALI SPEKTOR 6 + SPEKTOR 1 + SPEKTOR VOKAL + SUB E-9 F 5.1 Högtalarsystem

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
DALI SPEKTOR 6 + SPEKTOR 1 + SPEKTOR VOKAL + SUB E-9 F 5.1 Högtalarsystem

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

SPEKTOR 5.1-systemet fyller ditt rum med äkta hifi-ljud för både hemmabio och musik. Här får du en dynamisk och tydlig ljudbild med solid bas från den starka subbasen på 9 tum. Designen är smal och väl utförd och passar in i ett modernt vardagsrum.

DALI SPEKTOR 6 + SPEKTOR 1 + SPEKTOR VOKAL + SUB E-9 F – 5.1-kanals högtalarsystem med äkta hifi-ljud och snygg finish

  • Ljud i äkta hifi-kvalitet
  • Fungerar fint tillsammans med anläggningar i budgetklassen
  • Smal och stilren design
  • Väl lämpad för både filmljud och musik 
  • Djup och råstark bas med 9-tums subbas

5.1-högtalarsystemet DALI SPEKTOR ger dig riktigt stort ljud till ett förnuftigt pris. Med SPEKTOR-högtalarnas dynamiska och välupplösta ljud, plus den starka subbasen på 9 tum kan du resolut ta dig an varje uppgift.

Du får en elegant och välbyggd design som passar in fint med modern inredning. Kort sagt äkta vara med solid dansk kvalitet ända ut i hörnen. Ett system som ger dig stora film- och musikupplevelser i din hemmabio under många år framöver!

Dynamik och detaljer
Frontkanalerna ombesörjs av golvhögtalaren SPEKTOR 6. Den har bra råstyrka för att vara av den här blygsamma storleken och klarar lugnt ett vardagsrum på egen hand. Till de bakre kanalerna hittar du den välspelande och kompakta SPEKTOR 1 som är enkel att montera på väggen tack vare ett integrerat väggfäste. Centerhögtalaren SPEKTOR VOKAL säkerställer en tydlig återgivning av filmdialog och effekter. 

De lägsta registren får god hjälp av den kompakta och solida subbasen SUB E-9 F som har gott om kraft för de flesta ändamål. Här får du hela den fysiska upplevelsen från basgitarrer, trummor eller filmexplosioner utan överdriven eller mullrande bas.

DALI SPEKTOR 5.1-högtalarsystemet finns i svart ask, valnöt eller vitt.

Läs mer om DALI SPEKTOR 6 golvhögtalare
Läs mer om DALI SPEKTOR 1 kompakthögtalare
Läs mer om DALI SPEKTOR VOKAL centerhögtalare
Läs mer om DALI SUB E-9 F subbas

Rekommenderade tillbehör

Rekommenderade produkter

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.