HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Steinway Lyngdorf Model B system Musikanläggning med streaming

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Steinway Lyngdorf Model B system Musikanläggning med streaming

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

Model B-systemet är mer än en musikanläggning – det är en resa till absolut perfektion. Här får du outtömliga kraftresurser, finish i världsklass och en musikupplevelse som nästan överträffar verkligheten. En ultimat upplevelse!

Steinway Lyngdorf Model B System – kompromisslös musikanläggning för kompromisslösa musikälskare

  • Enastående klar, detaljerad och tredimensionell ljudbild
  • Enastående finish i högglanspolerad svart pianolack
  • Oöverträffad dynamik och klarhet även i väldigt stora lyssningsrum
  • 4 x 400 watts förstärkareffekt till varje högtalare via aktivt elektroniskt delningsfilter
  • Inbyggd RoomPerfect-rumskorrektion för optimal anpassning i varje lyssningsrum

OBS: Bilden visar inte alla komponenter i systemet.

Model B-systemet från Steinway Lyngdorf är ett kompromisslöst stereosystem som tar dig så nära absolut perfektion som det är möjligt att komma med dagens teknik. Det här är ljudkvalitet på en nivå där bara dina egna öron kan berätta hur det verkligen ligger till.

Dina ögon och dina sinnen kommer i gengäld att berätta mycket mer om den helt otroliga omsorg som ligger bakom den makalösa högglanslacken Ebony Black. Den har tagits fram på samma sätt och med samma extrema kvalitetskontroll som tillämpas på de legendariska konsertflyglar Steinway & Sons tillverkar.

Perfekt ljud och outtömliga kraftresurser
Lyngdorfs unika RoomPerfect-system anpassar ljudet för just ditt hem så att du kan få en fullständigt naturtrogen musikåtergivning utan att behöva inreda ditt vardagsrum som en inspelningsstudio. Resonans och förvrängning av ljudet elimineras otroligt effektivt, så att bara rena ljudet återstår – så dynamiskt och detaljerat som artisten tänkte sig det vid inspelningen. Det här är ännu en funktion som hjälper till att skilja Steinway Lyngdorf från allt annat på marknaden.

Model B-systemet består av två dipolära Model B-golvhögtalare, en Model P100-processor och två A2-effektsteg som var för sig levererar svindlande 4 x 400 watt. Via elektronisk delning skickas den här effekten ut till högtalarna, som med vardera sex stycken baselement på 12 tum, ett blixtsnabbt mellanregister på 5 tum och den exklusiva Air Motion Transformer-diskanten säkerställer en dynamik, detaljrikedom och rymd i ljudbilden som bortom unik.

Steinway Lyngdorf Model B-systemet finns med finish i högglanspolerad svart pianolack. Andra utföranden och konfigurationer kan levereras på beställning mot en merkostnad. Mer information får du på HiFi Klubben.

Läs mer om Steinway Lyngdorf 

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.