HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Steinway Lyngdorf Model O system Musikanläggning

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Steinway Lyngdorf Model O system Musikanläggning

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

Model O-systemet ger dig oförglömliga musikupplevelser och finish i absoluta världsklassen. Skapad för de mest krävande musikälskarna som vill njuta av alla musikaliska detaljer utan förvrängning eller inverkan från lyssningsrummet.

Steinway Lyngdorf Model O System – kompromisslös musikanläggning för kompromisslösa musikälskare

  • Suveränt klar, detaljerad och tredimensionell ljudbild
  • Enastående finish i högglanspolerad svart pianolack
  • Digital signalbehandling och förstärkarteknik i state-of-the-art-klass
  • Överlägset ’headroom’ med 2 x 400 watt 
  • Inbyggd RoomPerfect-rumskorrektion för optimal anpassning i varje lyssningsrum

OBS: Bilden visar inte alla komponenter i systemet.

Model O-systemet från Steinway Lyngdorf är ett stereosystem i absoluta lyxklassen. Här får du samma unika ljudupplevelse som från deras stora och påkostade toppsystem, men i en mer kompakt och enklare utgåva. Musiken flyter kristallklart och dynamiskt från de två eleganta golvhögtalarna, och musikerna uppenbarar sig framför dig som om de spelade i ditt eget vardagsrum. Det här är ljudkvalitet på en nivå där bara dina egna öron kan berätta hur det verkligen ligger till.

Dina ögon och dina sinnen kommer i gengäld att berätta mycket mer om den helt otroliga omsorg som ligger bakom den makalösa högglanslacken Ebony Black. Den har tagits fram på samma sätt och med samma extrema kvalitetskontroll som tillämpas på de legendariska konsertflyglar Steinway & Sons tillverkar.

Kristallklart ljud i varje rum
Lyngdorfs unika RoomPerfect-system anpassar ljudet för just ditt hem så att du kan få en fullständigt naturtrogen musikåtergivning utan att behöva inreda ditt vardagsrum som en inspelningsstudio. Resonans och förvrängning av ljudet elimineras otroligt effektivt, så att bara rena ljudet återstår – så dynamiskt och detaljerat som artisten tänkte sig det vid inspelningen. Det här är ännu en funktion som hjälper till att skilja Steinway Lyngdorf från allt annat på marknaden.

Model O-systemet består av två Model O-golvhögtalare, en Model SP-1-processor och ett A1-effektsteg som levererar massiva 2 x 400 watt. Varje högtalare är bestyckad med ett specialdesignat blixtsnabbt 6-tums bas-/mellanregister, som kompletteras med ett 8-tums slavelement för den djupa oktaven. Den exklusiva Air Motion Transformer-diskanten bidrar till att säkerställa en oöverträffad detaljrikedom och rymd i ljudbilden.

Steinway Lyngdorf Model O-systemet finns med finish i högglanspolerad svart pianolack. Andra utföranden och konfigurationer kan levereras på beställning mot en merkostnad. Kontakta HiFi Klubben för köp och mer information.

Läs mer om Steinway Lyngdorf 

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.