Hopp til innhold

27 produkter

Högtalare till mobilen

Med en högtalare till mobil får du bra ljud inom nära räckhåll. Du ansluter enkelt din smartphone via Bluetooth eller kabel och kan sedan styra musiken, volymen, osv. direkt från din telefon. Beroende på vilken högtalare du väljer, kan du ta den med dig så att du alltid har bra ljud nära till hands. Oavsett om du är ute eller hemma, inomhus eller utomhus.

Flexibelt ljud i flera storlekar

En mobilhögtalare är inte bara en mobilhögtalare. Den finns i många storlekar, designer och funktioner som ger dig massor att välja emellan när du letar efter en högtalare att koppla till din mobil. Kanske söker du en liten modell som du enkelt kan ta med dig på njutbara sommardagar i trädgården, på stranden eller till en roadtrip. Här är det enkelt att ta med en mindre högtalare som snabbt låter dig ansluta din iPhone eller en annan smartphone och skapa den alldeles rätta stämningen. Om du primärt ska använda din högtalare till mobil i bilen kan du överväga en minihögtalare. Tack vare sin lilla storlek kan den enkelt gömmas undan i handskfacket eller väskan när den inte används.

Många tror att en högtalare till mobilen måste vara en liten trådlös högtalare, men det är inte fallet. Du kan nämligen också välja en större modell som har en fast plats i vardagsrummet, i likhet med en stereoanläggning med separata högtalare. När du väljer en större högtalare till mobilen får du automatiskt mer och bättre ljud. Så om du letar efter ett alternativ till de traditionella stereoanläggningarna är en stor mobilhögtalare ett bra val. Precis som hos de små högtalarna ansluter du din smartphone via Bluetooth eller en kabel. Sedan kan du spela musik, ljudböcker eller vad du vill för fulla muggar.

Högtalare till mobilen slår inte de traditionella stereoanläggningarna avseende ljudkvalitet. Men de är en bra lösning som ger fint ljud om du är på utkik efter en funktionell och elegant lösning. De är dessutom mer flexibla än en anläggning eftersom du kan ta högtalaren med dig till lantstället eller liknande. Hos några modeller kan du också sätta ihop flera högtalare och på det sättet skapa bra ljud i stereo från din mobiltelefon.

Hitta en design som passar dig

Till skillnad mot högtalare i stora högtalarsystem, som ofta är neutrala och stilrena i utformningen, finns det flera möjligheter när det handlar om högtalare till telefonen. Du kan enkelt hitta dämpade mobilhögtalare i traditionell stil men också lite spralligare modeller om du vill framhäva din karaktär. Framför allt om du vill ha en högtalare till mobilen att ta med dig i farten, blir det extra läckert med en design och färg som avspeglar din personlighet.

Välj exempelvis en blå eller röd högtalare till din iPhone. Den sticker ut och väcker uppmärksamhet så att musiken backas upp av ett coolt utseende. Du kan också välja en rosa eller grön högtalare som också drar blickarna till sig och underbygger en skön och färgrik stil.

Och om du ska ställa högtalaren på en hylla i vardagsrummet, kan en modell i vit högglans eller guld vara rätt. Den är iögonfallande utan att dra till sig all uppmärksamhet och är samtidigt elegant och sofistikerad att fästa blickarna på. Är du mer förtjust i traditionella och dämpade färger, kan du naturligtvis också välja en högtalare till din mobil i svart, grått eller i en trädsort som exempelvis ek, ask eller rosenträ.

Utöver färg och material varierar även själva utformningen. Också här har du därför möjlighet att låta dina personliga preferenser lysa igenom. Vill du ha skarpa kanter och smala linjer, eller lockas du mer av rundade hörn och mjuka konturer? Valet är helt och hållet ditt. Och oavsett vad du väljer får du naturligtvis häftigt ljud genom högtalaren som låter dig njuta av dina favoritspellistor direkt från mobilen.

Besök HiFi Klubben och upplev dina många möjligheter för högtalare till mobilen

När det handlar om högtalare till mobilen är möjligheterna nästan oändliga. Därför kan det vara svårt att veta vilken modell du ska välja. När du handlar i HiFi Klubben kan du alltid se och pröva högtalarna i våra fysiska butiker innan du bestämmer dig. Det ger en god överblick och underlättar för dig att slutligen välja efter att ha upplevt dina möjligheter i verkligheten och fått tillfälle att prova de olika högtalarna tillsammans med din egen telefon.

Vill du ansluta din telefon trådlöst till högtalaren är det likgiltigt om den heter iPhone 6, iPhone 7, iPhone X eller något helt annat – både iPhone och Android kan enkelt anslutas via Bluetooth. Om du i stället tänker ansluta via kabel kan telefonens modell ha betydelse eftersom kontakten ska passa ihop med högtalaren. De flesta högtalare kan dock användas med de flesta telefoner. I annat fall är det som regel möjligt att köpa till en adapter som kan passa ihop dem.

Med ett besök i en av våra butiker kan du övertyga dig om att din telefon kan anslutas till högtalaren. Du får möjlighet att testa och att spela din egen musik på högtalaren. På så sätt kan du själv kan höra ljuden och fatta beslut om vilken mobilhögtalare som är bäst för just dig.

Om du har frågor om högtalare till mobil, var de kan användas, hur du kan använda dem optimalt osv., är våra duktiga medarbetare alltid redo att svara efter bästa förmåga. Vi har många års erfarenhet av bland annat högtalare till mobiler. Vi känner vårt produktsortiment som våra egna fickor. Du kan därför vara säker på att få kompetent rådgivning, som i slutändan ger dig det bästa resultatet och en högtalare som skänker dig stor glädje.