Hopp til innhold

24 produkter

SOUNDBOKS – redo för fest

Vad är det viktigaste du kan tänka dig inför en fantastisk fest? För många kommer svaret tveklöst att vara skön musik! Om du ordnar en liten trädgårdsfest eller deltar i en jättefestival, är kraftfulla högtalare ett absolut måste. En SOUNDBOKS-högtalare är det rätta valet. Du garanteras en fantastisk tillställning med musik som överröstar både grannens gräsklippare och den skrapande högtalaren i tältlägret intill.

SOUNDBOKS är skapad för festligheter. Det är knappast en högtalare som du bara kopplar in därhemma eller tar med på en överfull sandstrand mitt på dagen – allt från design till tekniska specifikationer har utformats i syfte att göra festen ännu vildare. Sedan 2016, när SOUNDBOKS för första gången lanserade den perfekta högtalaren för glada festdeltagare, har det kommit nyare modeller med djärvare funktioner och uppdaterad design. På detta sätt kan du från tid till annan investera i en ny SOUNDBOKS-högtalare med den nyaste tekniken som gör din fest till en ännu större succé.

Hela designen har skräddarsytts för festivaler eller vilda hemmafester. Den klarar därför lite av varje på en extremare nivå än vanliga utomhushögtalare. Det finns inte mycket som kan skada en bastant och hållbar SOUNDBOKS. Den klarar allt från stark sol, kyla, regn och skvättar från festen till hårda stötar och slag. Du slipper oron för att en skara glada festprissar ska råka välta över den med sina fyllda glas.

Njut av en genomtänkt trådlös teknik

Trådlösa högtalare vinner terräng på ljudmarknaden, och möjligheterna du erbjuds med en SOUNDBOKS visar tydligt varför. I likhet med många andra trådlösa högtalare ansluts SOUNDBOKS via Bluetooth. Du kan därför använda den var som helst och med valfri enhet. Det är en stor fördel på en festival eller fest med många deltagare som har olika styrsystem, och där ni kanske skiftar mellan många plattformar för musikstreaming. Du måste dessutom använda en 4-siffrig pinkod på Bluetooth, vilket garanterar att vem som helst inte kan koppla in sig på din SOUNDBOKS.

Kanske tänker du att Bluetooth drar en hel del ström, men med den här högtalaren är det inga bekymmer. Vid en normal ljudnivå kan den hålla ström i upp till 40 timmar. Och om du använder den snabbare, ska du inte misströsta över uppladdningstiden. Det tar nämligen endast ca 3,5 timmar att ladda upp högtalaren så du är snabbt redo att fortsätta festa – annars kan du alltid ta med ett extra batteri så du inte riskerar att gå miste om musiken under festens höjdpunkt.

Få oslagbart högt ljud med SOUNDBOKS

Till skillnad mot vanliga högtalare har SOUNDBOKS en mycket imponerande storlek som lever upp till det höga ljud som den presterar. Och du blir inte besviken på ljudet om du råkar tro att den stora storleken bara är en bluff. Ljudet har utvecklats speciellt för genrer med mer eller mindre tung bas. Därför spelar den allra bäst när musiken är full av kraft.

SOUNDBOKS har nämligen ett imponerande frekvensområde som rymmer både ljusa och djupa toner. Du får ljud i hög kvalitet, både på normala ljudnivåer och när du skruvar ända upp till 120 dB. Framför allt kommer basen till sin rätt i en SOUNDBOKS, men balansen mellan diskant- och mellantoner är alltjämt god. Du kan därför uppleva kvaliteten i all musik du spelar – och inte bara basens tunga beat.

Bredda ljudupplevelsen

Om inte det obskyrt höga ljudet är tillräckligt för dig, kan du nu också skaffa en SOUNDBOKS som på samma sätt som multiroom-högtalare kan utökas till flera högtalare. Du behöver bara ladda ner en app och ansluta dina trådlösa SOUNDBOKS-högtalare så är du redo att styra musiken från flera riktningar.

Det är supersmart om du har mer än en SOUNDBOKS och gärna vill skapa en jämnare och mer surround-aktig upplevelse. Du ställer in en högtalare på ”Host” och den eller de andra på ”Join”, så är du redo att koppla samman dem och njuta av festen med ännu mer ljud.

Få hela festivalutrustningen i HiFi Klubben

Du kan köpa olika modeller av SOUNDBOKS i HiFi Klubben till priser som står sig starkt i marknadskonkurrensen eftersom vi alltid matchar andra säljares priser. Så kom tryggt in i din lokala HiFi Klubben och hitta en ny SOUNDBOKS till festivalen, trädgårdsfesten eller någon annan fest som kräver storslaget ljud.

I HiFi Klubben har vi givetvis också mer än bara själva högtalaren. En riktig fest kräver också den rätta utrustningen. Inför en festival kan du överväga att investera i en SOUNDBOKS backpack, där högtalaren passar perfekt och kan bäras på ryggen – utrustningens tyngd gör en ryggsäck nästan oumbärlig när du ska transportera din SOUNDBOKS-högtalare. Då högtalaren är trådlös bör du också investera i en SOUNDBOKS-laddare. Och är du inte i närheten av en stickkontakt för uppladdning, kan du med fördel också köpa ett SOUNDBOKS-batteri. På det sättet har du alltid ny ström och festen kan hålla på så länge som du själv väljer.