Hopp til innhold

2 produkter

Sennheiser in-ear-hörlurar

Sennheiser hörlurar hyllas för att de alltid håller hög kvalitet både avseende ljud, komfort och design. Det gäller naturligtvis också deras in-ear hörlurar.

Utgångspunkten är in-ear hörlurar, små earbuds som sitter inuti öronen och ansluts med kabel eller på trådlös väg. In-ear hörlurar är användbara i många sammanhang, och Sennheiser in-ear hörlurar har fyllts med finesser och detaljer som gör dem både allsidiga och exklusiva.

Sennheiser in-ear till sport

Om du är mycket aktiv rekommenderas du att leta efter ett par Sennheiser in-ear hörlurar som kan klara en tuff löprunda eller tunga lyft i gymmet. Sennheiser har flera hörlurar till sport i sitt sortiment som tillverkas just för att stå emot fysiska aktiviteter och svett. Du kan också gå målriktat och välja ett set vattentäta hörlurar. Då slipper du bekymra dig för hur vädret kommer att bli under din jogging- eller cykeltur.

Några Sennheiser in-ear hörlurar till sport har nackkabel. Därmed slipper du för det första att brottas med en kabel som hänger ned till din telefon och hamnar i vägen när du tränar. För det andra garanterar de att dina hörlurar stannar på plats. Du märker inte nackkabeln när du rör dig, men kan enkelt ta ut in-ear hörlurarna från öronen om du vill prata med folk omkring dig. Nackkabeln gör att hörlurarna kan hänga om din hals i stället för att valsa runt i fickan. Risken för att du lägger dem på en bänk i gymmet och glömmer att ta med dem hem försvinner också.

Noise cancelling Sennheiser in-ear hörlurar

I några Sennheiser in-ear hörlurar kan du också få noise cancelling (ANC). Då det är svårt att inkorporera den här funktionen utan öronkåpor som omsluter öronen är det en mycket imponerande prestation. Men även utan ANC kan du uppleva känslan av brusreduktion med Sennheiser in-ear hörlurar. Eftersom dessa små earbuds sitter inne i öronen, kommer en del av omgivningsljuden också att stängas av automatiskt. Till den grad att några Sennheiser in-ear hörlurar tillverkas med en transparent avlyssningsfunktion som ger dig möjlighet att stänga av vissa ljud från omgivningen – till exempel ute i trafiken där du måste höra vad som händer omkring dig.

Även om de flesta Sennheiser in-ear hörlurar alltså inte är försedda med dedikerad noise cancelling, kan du låta dig uppslukas i din egen värld när du använder dem. Dessutom har de ju den stora fördelen av att knappt ta någon plats och därför är enkla att ta med i fickan, vart du än är på väg.

Trådlösa in-ear Sennheiser hörlurar

Fördelen med trådlösa hörlurar är att du slipper kablar som kan vara irriterande när de exempelvis fastnar i ett blixtlås eller cykelstyre och rycks ur öronen. Det är också smart att välja trådlösa hörlurar om du gillar friheten att kunna gå omkring utan att ta telefonen med dig – givetvis inom den räckvidd som erbjuds av de trådlösa hörlurarna.

Du behöver inte heller bekymra dig över batteritiden i dina trådlösa Sennheiser in-ear hörlurar. Den varierar från modell till modell. Några av True Wireless-modellerna ger dig upp till 7 timmars batteritid på en enda laddning och ytterligare tre hela laddningar i det medföljande etuiet. Det betyder alltså att du kan ha nästan 30 timmars batteritid i fickan innan du behöver ladda dina trådlösa Sennheiser in-ear hörlurar. Det borde vara tillräckligt för ett givande träningspass, en långpromenad eller en körtur utan bestämt mål. Väljer du Sennheiser in-ear med nackkabel får du längre batteritid på en enda laddning. I gengäld har etuiet med backup ingen batteritid, så det finns fördelar och nackdelar med båda typerna.

Sennheiser in-ear Bluetooth hörlurar

De flesta in-ear Sennheiser hörlurar använder Bluetooth som trådlös anslutning. Bluetooth har med tiden blivit standard i trådlösa hörlurar, och skälen är många. Bland annat är det enkelt att ansluta valfri enhet till ett par Bluetooth hörlurar, och vare sig plattformen eller din enhet har någon betydelse – så länge båda delarna är Bluetooth-kompatibla.

Sennheiser in-ear Bluetooth hörlurar är superenkla att ta med ute på språng: de tar nästan ingen plats och de ansluts lätt till din smartphone när du vill lyssna på musik.

Sennheiser earbuds – True Wireless

En helt speciell typ av in-ear hörlurar är True Wireless. Som nämndes ovan kan du få trådlösa Sennheiser in-ear hörlurar med nackkabel, men True Wireless in-ear hörlurar tar det trådlösa till en helt ny nivå – och detta med samma enkla och smarta Bluetooth-anslutning som hos de ordinära, trådlösa hörlurarna.

Du sätter bara in ett par små Sennheiser earbuds i öronen – det finns alltså ingen nackkabel eller kabel av annat slag. Sennheiser earbuds har mikrofon, kontrollknappar och batteri inbyggt. Du slipper därför att kompromissa med funktionerna även om du väljer True Wireless. Sennheiser earbuds säljs i ett läckert etui som också fungerar som laddningsstation och låter dig ladda upp dina earbuds blixtsnabbt i farten.

Köp dina Sennheiser in-ear hörlurar i HiFi Klubben

Om du redan har hittat dina perfekta Sennheiser in-ear hörlurar kan du klicka hem dem direkt. Om du fortfarande tvekar på det rätta valet, kan du besöka någon av våra butiker för att uppleva de olika möjligheterna.

Prova True Wireless, känn den lätta nackkabeln och lyssna på dina egna spellistor i de olika modellerna. Låt dig bli helt övertygad innan du väljer dina nya Sennheiser in-ear hörlurar. Vid eventuella frågor står våra medarbetare alltid redo med utförliga svar och kompetent vägledning.

Se fler hörlurar