Hopp til innhold

Denon hörlurar

7 produkter
Visar 7 produkter utav 7

Denon hörlurar

Denon hörlurar kännetecknas av exklusiva och eleganta material som drar till sig din omedelbara uppmärksamhet. Dessutom är de fullspäckade med modern hi-fi-teknik som tillgodoser alla dina behov, oavsett om hörlurarna ska användas för musik, film eller telefonsamtal.

I sortimentet ryms avancerade hörlurar av de absolut bästa materialen som äkta valnötsträ och äkta lammskinn vid sidan om mer budgetvänliga modeller som också ger utmärkta musikupplevelser. Kort sagt är Denon hörlurar sinnebilden av elegans, lyx och funktionalitet – ingen överraskning med tanke på att Denon har mer än 50 års erfarenhet av just hi-fi-hörlurar.

Du kan få såväl in-ear-hörlurar som over-ear-hörlurar från Denon och båda typerna har sina egna fördelar. Du hittar också många coola funktioner som gör upplevelsen med dina Denon hörlurar ännu bättre.

Praktiska, personliga och perfekta när du är på väg

De flesta Denon hörlurar är over-ear-modeller och kan delas upp i två överordnade grupper: med öronkåpor av trä eller av gummibehandlad plast. Generellt sett används de sistnämnda oftast för hörlurar. Men Denon har alltså även framställt de mer exklusiva uttrycken med hjälp av varierande träsorter.

De traditionella, gummiklädda öronkåporna säljs bland annat i vitt. Det ger en superelegant look i förening med detaljer som logotypen och bågen i kopparfärg. Modellerna av trä tillverkas i bland annat valnöt och bambu. De olika träslagen har alla sina egna särskilda egenskaper. Den gemensamma nämnaren är dock deras exklusiva utseende och det helt annorlunda uttrycket jämfört med mer traditionella hörlurar.

Denon over-ear-hörlurar: stora, komfortabla och med fantastiskt ljud

För många blir ljudupplevelsen extra intensiv i over-ear-hörlurar. De omsluter öronen perfekt och ger dig en förnimmelse av ljudisolering, vare sig de har brusreducerande funktion eller ej. Dessutom passar de bra för de flesta då de sitter runt öronen i stället för inuti. Just därför är de också sköna att använda under långa stunder. De trycker inte inuti öronen och avlastas av Denons mjuka huvudbåge.

Trots storleken är Denon over-ear-hörlurar dessutom väldigt praktiska när du är ute på språng. Alla modellerna kan fällas ihop och förvaras smidigt i väskan utan att ta för mycket plats. När du fällt ihop dem ordentligt slipper du oroa dig för att öronkåporna ska gå sönder eller att bågen blir sned. De skyddar sig helt och hållet själva.

Denon in-ear-hörlurar: små, praktiska och supereffektiva

Denon hörlurar säljs också som små in-ear-hörlurar med praktisk och elegant nackbåge. På så sätt kan du ha hörlurarna inom räckhåll hela dagen men slipper ha dem i öronen när de inte används. Medan många föredrar de helt trådlösa hörlurarna (True Wireless) ger nackbågen utrymme för mer batteri. På några av modellerna kan du därför lyssna på musik i upp till 10 timmar. Dessutom har Denon knäckt koden till synkront ljud, något som kan vara en utmaning för andra trådlösa hörlurar när du tittar på film eller liknande. De små, fina Denon Bluetooth-hörlurarna garanterar att ljudet följer med bilden så att ögonens och öronens upplevelse slår följe genom hela filmen.

Toppmoderna tekniker

Denon är naturligtvis helt med i matchen när det handlar om teknik och funktioner i deras hörlurar. När du väljer dina nya Denon hörlurar är det viktigt att du skapar dig en god överblick över de olika möjligheterna så att du kan välja alternativet som passar bäst till dina behov.

Du kan bland annat få Denon hörlurar med noise cancelling (ANC) som låter dig stänga av omgivningsljuden om du ska koncentrera dig på en arbetsuppgift eller bara vill njuta av din musik helt ostört. Vare sig du sitter i ett flygplan, tåg eller buss kan det vara skönt att stänga ute medpassagerarnas samtal och maskinernas buller. Vill du ha lugn och ro i läsesalen eller på kontoret är funktionen också guld värd.

Du kan också få Denon hörlurar med Clear Voice Capture (CVC) som garanterar ett knivskarpt telefonsamtal till mottagaren när du ringer genom hörlurarna. Genom mikrofontekniken fångas din röst upp på bästa möjliga sätt, utan att förvrängas av vind eller oväsen från människor omkring dig. Denon hörlurar med mikrofon kallas ofta headset. Denon headset är perfekta för dig som gärna vill ta emot telefonsamtal och samtidigt ha händerna fria. Denon headset har inbyggda mikrofoner som låter dig tala direkt ut i luften. Därför slipper du att ta av hörlurarna om telefonen ringer.

Denon Bluetooth-hörlurar

I sortimentet hittar du naturligtvis också Denon Bluetooth-hörlurar som låter dig njuta av friheten med en trådlös anslutning. Om du är mycket aktiv, ofta ute på språng eller bara trött på kablar bör du välja ett par trådlösa Denon hörlurar med Bluetooth. Med dem kan du enkelt och snabbt ansluta telefonen och lyssna på dina spellistor – utan att först behöva veckla ut kablar och dra loss dem från blixtlås, väskremmar osv.

Denon Bluetooth-hörlurar – och övriga Bluetooth-hörlurar – har en relativt kort anslutningsräckvidd. Å andra sidan har de fördelen av att alla slags enheter kan anslutas så länge de har Bluetooth. Du kan till och med ansluta flera enheter till dina Denon Bluetooth-hörlurar och därmed sammankoppla all elektronik.

Hos vissa av Denons hörlurar sätts dessutom Bluetooth och noise cancelling i standby-läge om du skulle glömma att stänga av dem innan du stoppar ner dem i väskan. Därmed riskerar du inte en obehaglig kalldusch i form av helt urladdade hörlurar när det är dags att använda dem nästa gång.

Upplev Denon hörlurar i HiFi Klubben

Du är alltid välkommen att titta in i din lokala HiFi Klubben-butik om du har frågor om de specifika modellerna eller är osäker på vilken du ska välja. Det kan också vara en fördel att besöka en fysisk butik om du inte redan är bekant med Denons hörlurar. Här kan du prova de olika modellerna och hitta de öronkåpor eller öronsnäckor som passar bäst till just dina öron.

Du kan också lägga till en egen spellista och få en exakt bild av hur din favoritartist låter i de olika Denon hörlurarna. Våra medarbetare står alltid redo att svara på frågor eller erbjuda goda råd. På så sätt är vi övertygade om att du kommer hem med den helt rätta produkten.

Se fler hörlurar