Hopp til innhold

13 produkter

Sennheiser hörlurar

Sennheiser hörlurar är något mer än bara hörlurar – stor omsorg har ägnats åt de olika funktionerna och de behov som hörlurarna ska uppfylla. Sennheiser är en av världens mest välrenommerade tillverkare av hörlurar och mikrofoner. I varumärkets sortiment återfinns bland annat professionell utrustning, avancerade produkter och gaming-headset i många varianter. I HiFi Klubben hittar du både in-ear, over-ear och on-ear Sennheiser hörlurar och du kan få dem trådlösa såväl som med kabel.

Med ett set Sennheiser hörlurar kan du ladda ner den smarta kontroll-appen gratis från Sennheiser för att uppdatera hörlurarna och skräddarsy ljudupplevelsen efter dina personliga preferenser.  Du kan bland annat ställa in frekvenskorrigerare som ger det rätta ljudet för dina öron och låter dig justera hur mycket av de yttre ljuden som ska filtreras när du lyssnar med dina Sennheiser hörlurar.

Sennheiser headset

Utgångspunkten för ett headset är ett par hörlurar med mikrofonarm eller en eller flera inbyggda mikrofoner, vilket framför allt är idealiskt vid onlinemöten och spel.

Sennheiser gaming-headset är vanligtvis stora, on-ear eller over-ear headset med mikrofonarm som låter dig höras klart och tydligt hos dina spelkamrater. Fördelen med mikrofonarmen – jämfört med inbyggda mikrofoner – är att den kan flyttas för perfekt passform. Därmed ökar komforten och hur tydligt du hörs hos dina medspelare.

Sennheiser headset till sport

Av de mindre headseten kan du exempelvis välja små in-ear earbuds som sätts in i örat och tar dig ännu närmare musiken. Sennheiser in-ear headset har särskilt utformats med tanke på komfort, ett av de viktigaste kriterierna för ett bra in-ear headset.

Öronpropparna ska sitta stadigt i öronen så de inte besvärar dig och inte kan ramla ut. Med rätt earbuds kan du springa, cykla, städa och göra mycket annat utan att behöva tänka på om de kommer att stanna kvar i dina öron. Letar du efter ett Sennheiser headset till sport bör du hålla utkik efter sportheadset som tillverkas just för att stå emot svett och smuts. De låter dig ge järnet under träning utan oro för att hörlurarna inte ska klara sitt uppdrag. Några är uttryckligen vattentäta, och kan därför också sköljas under kranen vid behov.

Få större flexibilitet med Sennheiser trådlösa hörlurar

De flesta Sennheiser hörlurar och headset är trådlösa och erbjuds både med och utan Bluetooth, även om den senare varianten har kommit att bli standard. Sennheiser Bluetooth hörlurar är perfekta för snabb och problemfri anslutning med olika plattformar och enheter. Det är en stor fördel eftersom du inte behöver fundera på huruvida din enhet stödjer dina Sennheiser hörlurar.

Det är anledningen till att Bluetooth har blivit så populärt. Det är också därför uppdateringar sker så ofta och programvaran kontinuerligt blir allt bättre. Det innebär bland annat att räckvidden – som vanligtvis är mindre med Bluetooth – ökar i omfång. Men det finns också utrymme för att arbeta med ljudkvaliteten som ofta försämras något vid övergången från en kabelförsedd till en trådlös anslutning.

Sennheiser hörlurar till TV

Vissa Sennheiser hörlurar är perfekta hörlurar till TV. De låter dig sitta och kolla ditt favoritprogram utan att bli störd av andra – och familjen slipper lyssna på din fotbollsmatch eller de dramatiska intrigerna i din favoritserie.

Utmaningen när du använder dina hörlurar tillsammans med TV:n är ofta att ljudet fördröjs i förhållande till bilden – åtminstone om det är Bluetooth hörlurar. En del av Sennheisers hörlurar kan så småningom hålla jämna steg med bilden. Annars är det en bra idé att antingen välja hörlurar med kabel eller en trådlös digital ljudöverföring som garanterar dig hög kvalitet.

Sennheiser headset med noise cancelling

Sennheiser har gjort det enkelt för dig att stänga ute omgivande oljud. De har massor av brusreducerande headset i sitt sortiment. På så sätt kan du få active noise cancelling (ANC) oavsett vilken typ av hörlurar du letar efter.

Om ni sitter flera på samma kontor, kan det vara en fördel att använda ett noice cancelling headset vid onlinemöten. Då slipper du att distraheras av kollegornas småprat i bakgrunden. Det kan å andra sidan också vara skönt för dem att kunna stänga av ditt samtal med andra. Sennheiser noise cancelling headset är därför guld värda på kontor där flera personer sitter tillsammans.

De är dessutom också effektiva när du inte kan hantera buller från tåget, flygplanet eller något annat under en resa. Eller när du bara vill ha en liten stund för dig själv med god musik i öronen men utan störningsmoment. Brusreduktion är framför allt effektivt i over-ear hörlurar som omsluter dina öron helt med ett par mjuka och behagliga öronkåpor.

Besök HiFi Klubben och hitta ditt nya Sennheiser headset

Vi står alltid redo i din närmaste HiFi Klubben-butik med omfattande vägledning om du inte är helt övertygad om vilket Sennheiser headset som är bäst för just dig.
Det finns många modeller, funktioner och prisklasser att välja emellan. Därför kan det vara en fördel att ha hållit de olika varianterna i handen och fått möjlighet att lyssna på en spellista med dina favoriter – du får alltid gärna pröva ljudet i vårt urval. Det är något vi vill rekommendera innan du väljer ditt nya Sennheiser headset.

Om du redan vet vilket Sennheiser headset som ska bli din nya följeslagare kan du naturligtvis också beställa direkt från vår hemsida. Vi erbjuder dessutom 60 dagars returrätt. Det låter dig ta hem ditt headset och pröva det innan du bestämmer dig för om du har hittat det rätta.

Se också