Hopp til innhold

7 produkter

Jabra hörlurar

Jabra designar alla sina ljudprodukter för att ge dig de bästa upplevelserna när du tränar, sitter på kontoret eller är ute på språng. I dag utvecklar de både hörlurar, hörapparater och professionella headset under samma tak. Det ger de perfekta ramarna för att skapa avancerade True Wireless och trådlösa in-ear-hörlurar med unika funktioner efter dina behov.

Det speciella med Jabra hörlurar

  • Ledande inom True Wireless
  • Unika smartfunktioner till sport (pulsmätare, stegräknare, coach m.m.)
  • Stort sortiment inom vatten- och dammtäta hörlurar
  • Suverän in-ear-passform
  • Kristallklar samtalskvalitet

Jabra trådlösa hörlurar

De flesta Jabra hörlurar i vårt sortiment är trådlösa och därför smidiga att använda, oavsett om du är på gymmet, i parken eller på tåget. Jabra trådlösa hörlurar ansluts via Bluetooth som med tiden blivit standard inom trådlösa hörlurar – åtminstone de versioner som är utformade för rörliga användare. Det innebär att du enkelt kan ansluta din smartphone via Bluetooth och därefter låta den ligga kvar i fickan eller väskan, även när du vill byta låt eller sätta musiken på paus.

Bluetooth är idealiskt för trådlösa hörlurar eftersom det fungerar oavsett vilken plattform du använder till musik, podcast osv., och oavsett vilken telefon du har – givetvis så länge den har Bluetooth.

Jabra headset – samtal och bra ljud i farten

Många Jabra hörlurar har en eller fler inbyggda mikrofoner och kan därför även användas för telefonsamtal. Det ger dig ännu större flexibilitet när du slipper koppla ur hörlurarna och gräva fram telefonen ur fickan om någon ringer till dig. Du besvarar helt enkelt samtalet direkt på ditt Jabra headset som också garanterar att din röst överförs klart och tydligt till mottagaren.

Om din telefon har Siri, Google Assistant eller andra röstassistenter kan du dessutom lägga in bokningar i din kalender och skicka meddelanden till andra genom att tala in på ditt Jabra headset, som automatiskt aktiverar röstkontrollen på din telefon.

Jabra headset till sport – den riktiga stora spetskompetensen

Jabra headset förknippas framför allt med sport, men du kan naturligtvis också använda dem när du streamar film från din laptop, lyssnar på musik under arbetet eller på en podcast på tågresan.

Eftersom Jabra headset tillverkas med fokus på en aktiv livsstil finns de också i toppskiktet när du ska hitta den perfekta träningspartnern, oavsett om det handlar om gym, cykling på landsvägar eller joggingrundor i skogen.

Komforten är optimal och låter dig använda Jabra headset på eller i öronen under lång tid, utan att irritera eller ge obehag. Jabra tillverkar både de populära in-ear-headseten som sitter inne i dina öron samt traditionella on-ear- och over-ear-headset med större öronkåpor och båge över huvudet.

Jabra har flera vattentäta hörlurar till sport och regnväder. Några av in-ear-modellerna kan till och med sköljas under vattenkranen. Därför kan du alltid hålla dem rena och fria från smuts och svett.

In-ear Jabra headset och Jabra earbuds

De flesta in-ear Jabra headset är så kallade True Wireless-modeller som endast består av två earbuds som förenas via en trådlös anslutning. De säljs i ett snyggt och praktiskt etui som du enkelt kan ta med dig i fickan.

Du kan också få in-ear Jabra headset med nackkabel som förenar de bägge earbuds. Anslutningen till din telefon är fortfarande trådlös men nackkabeln kan ge dig extra säkerhet. Dessutom du kan ha headsetet hängande runt halsen när du inte använder det. Några av nackkablarna är lite tyngre för att de inte ska hoppa upp och ner när du rör dig utan ligga kvar i nacken, helt utan att besvära dig. Detta är en typisk egenskap hos Jabra headset: man har tänkt även på de minsta detaljerna så funktionaliteten och komforten är av absolut toppklass.

Gemensamt för de flesta Jabra headset och hörlurar av in-ear-typen är att du kan justera öronsnäckorna till en form och storlek som passar helt perfekt i dina öron. Så snart du har hittat den alldeles rätta earbud kan du stänga av omgivningarna helt, fördjupa dig i ljudböcker och podcast eller nå den perfekta ”zonen” när du tränar. Detta kallar Jabra för passiv noise cancellation, vilket innebär att du uppnår imponerande ljudkvalitet och effektiv isolering mot omgivningens buller så snart dina earbuds sitter på rätt plats i hörselgången.

On-ear och over-ear Jabra hörlurar

Jabras over-ear- och on-ear-hörlurar och headset är alla utförda i komfortabelt lättviktsmaterial som gör dem behagliga att använda – också flera timmar i sträck. Du får mjuka öronkuddar, vadderad huvudbåge och ett läckert och snyggt tygöverdrag där alltsammans bidrar till både komfort och utseende.

Over-ear-modellerna omsluter dina öron medan on-ear-modellerna sitter utanpå. Bägge typerna levereras med lång batterilivslängd och möjlighet till snabbladdning om din enhet råkar bli urladdad och du snabbt vill komma iväg med fin musik i öronen.

Hitta Jabra hörlurar i följande kategorier

Smarta och praktiska funktioner

Jabra har i hög grad tänkt på funktionaliteten under sin produktutveckling. Det innebär bland annat att Jabra hörlurar och headset har tillverkats för att stå emot både väderväxlingar och höga aktivitetsnivåer. De har olika grader av damm- och vattentäthet så du behöver inte bekymra dig om du joggar i regnet eller ger järnet på gymmet.

Därutöver har Jabra också införlivat en rad smartfunktioner som gör din upplevelse ännu bättre. Du kan bland annat hitta Jabra headset med inbyggd stegräknare, pulsmätare och röstcoach som ger dig instruktioner och råd när du tränar.

Jabra Sound+ app är Jabras egen applikation och det perfekta tillbehöret till dina Jabra hörlurar. I appen kan du ställa in dina personliga preferenser avseende ljud, brusreducering, röstassistent m.m. Du kan också installera uppdateringar direkt i appen och slipper då ansluta dina Jabra hörlurar till datorn.

HearThrough tillåter ljud att komma in från din omgivning om du önskar det. Det är bland annat praktiskt när du rör dig ute i trafiken med ditt Jabra headset och måste hålla ögonen på omgivningarna.

SmartSound analyserar din ljudmiljö och använder automatiskt dina anpassade ljud- och HearThrough-inställningar. Du får exakt det ljud du önskar dig när du behöver det. Du får åtkomst till SmartSound via Jabra Sound+ appen.

Röstassistenterna Amazon Alexa, Siri och Google Assistant kan samtliga användas i utvalda Jabra headset. De ger dig möjlighet att använda röstkommandon för att boka möten, byta musik, få meddelanden upplästa och mycket mer.

Smart aktiv brusreducering (ANC) reagerar på dina omgivningar och aktiveras automatiskt i ditt Jabra headset om det fångar upp oönskade bakgrundsljud. Det är dina personliga inställningar i appen som avgör när ANC ska aktiveras.

Jabras historia

Jabras historia sträcker sig många år tillbaka. Det är därför ingen överraskning att de i dag är bland de ledande inom hörlurar och headset. Företaget förvärvades av GN Audio under 2000. GN Audio ingår i danska GN Group som grundades för mer än 150 år sedan och är en av de riktigt stora aktörerna på marknaden för hörapparater och hörlurar.

Erfarenheter och kunskap samlade på ett ställe

Jabra är i dag ensamma om att tillverka headset och hörapparater på samma ställe. De har delat upp sina Jabra headset i två huvudgrupper: för fritid och för professionellt bruk. Deras mångåriga erfarenhet och stora branschkunnande förenas tvärs över de respektive grupperna. Resultatet är produkter i toppkvalitet med de nyaste och bästa teknikerna.

Systerföretaget GN Hearing är världsledande inom hörapparater, och Jabra drar stor nytta av deras enorma expertkunnande som bidrar till att de kan ligga i framkant avseende nya ljudteknologier och innovationer inom branschen.

Bakom varje produkt från Jabra ligger hundratals timmar av forskning och utveckling. Det innebär att Jabra hörlurar är intelligentare och innehåller fler funktioner än de flesta andra produkter på marknaden.

Grundtanken för allt som Jabra gör är att de vill förbättra ljudet i allas vardag. Samtidigt har allt i Jabra hörlurar designats med ett syfte som ger dig full funktionalitet överallt på och i produkterna. De har blick även för de minsta detaljerna där allt har en funktion medan inget bara är för syns skull. Det betyder inte att man inte tänkt på utseendet: Jabra hörlurar och headset har utförts för att ge dig såväl funktion och komfort som design i toppklass.

Se fler hörlurar