Hopp til innhold

Trådlösa hörlurar

40 produkter
Mu3
Trådlösa in-ear-hörlurar
2 690:- / Paket
Mu7
Trådlöst headset
4 590:- / St.
Visar 40 produkter utav 40

Trådlösa hörlurar

Trådlösa hörlurar ger dig frihet och flexibilitet när du ska lyssna på musik. Du slipper kablar som trasslar in sig i jackor och väskor, eller som är för korta när du vill njuta av musik från din dator. Trådlösa hörlurar är enkla att ta med när du ska ge dig ut, och du har alltid bra ljud inom räckhåll. Många trådlösa hörlurar är hopfällbara eller säljs med ett reseetui. Därför kan du lägga ner dem i väskan utan att oroa dig för knäckta bågar och sönderklämda öronsnäckor. Kort sagt får du bra ljud helt utan krångel.

Känn dig fri med trådlösa hörlurar

Trådlösa hörlurar ger dig stor flexibilitet och frihet när du slipper ha en kabel till dina hörlurar och din smartphone eller någon annan spelarenhet. Du behöver aldrig mer slita i hörlurarna när de har fastnat i väskan eller i jackans blixtlås. Nu är det slut med allt krångel. Trådlösa hörlurar ansluts via Bluetooth eller alternativa tekniker och sedan kan du njuta av din favoritmusik, podcasts osv. På de flesta trådlösa hörlurar kan du till och med kontrollera bland annat ljudstyrkan eller pausa och spela på själva hörluren. När du har hittat det du vill lyssna på stoppar du bara ner telefonen i fickan.

Bluetooth-hörlurar för extra komfort

Med ett par Bluetooth-hörlurar kan du enkelt ansluta din enhet utan att vara beroende av wi-fi-anslutningar eller liknande. En av de riktigt stora fördelarna med Bluetooth-hörlurar är deras imponerande flexibilitet som låter dig ansluta flera olika enheter till samma hörlurar. Därför slipper du att plocka fram enheten varje gång du vill alternera mellan att lyssna från din iPhone eller annan smartphone, din arbetsdator och din privata dator. Givetvis kan du bara använda en enhet i taget i hörlurarna men själva installationen – som för övrigt är superenkel för Bluetooth-hörlurar – behöver du bara göra en gång.

Om du väljer ett set Bluetooth-hörlurar med laddningsstation vet du också att du kan ladda upp dina hörlurar med stil. Det räcker med att sätta dina hörlurar på laddningsstationen så laddar de upp och ser samtidigt snygga ut – och du slipper ha ännu fler kablar på laddningsbrickan därhemma.

Bluetooth-hörlurar har blivit ett etablerat inslag hos de flesta. Därför har många varumärken klivit in på marknaden med egna erbjudanden på de bästa Bluetooth-hörlurarna. Detta ger dig – minst – två fördelar: du har ett stort och brett sortiment att välja emellan och det råder konkurrens på prissidan. Därför kan du komma över ett par fina Bluetooth-hörlurar för en billig peng.

Kom ihåg uppladdning

Om du väljer ett set trådlösa hörlurar ska du komma ihåg att de behöver el för att leverera det ljud du önskar dig. Det finns skillnader mellan hur länge de olika trådlösa hörlurarna kan spela på en enda uppladdning. Det finns också skillnader mellan hur länge de behöver laddas. Men i dag har tekniken nått så långt att du knappt kan hitta några trådlösa hörlurar som inte kan spela i flera timmar utan problem.

Några har en blixtsnabb uppladdningstid där det räcker att du hittar en stickkontakt och laddar hörlurarna under en kvart innan du på nytt kan njuta av trådlös musik. Den trådlösa anslutningen förbrukar också mer av telefonbatteriet än om du ansluter via kabel. Många trådlösa hörlurar levereras också med en kabel som du kan använda för anslutningen om hörlurarna plötsligt förlorar all ström.

Vad ska du använda dina trådlösa hörlurar till?

När du ska välja dina nya trådlösa hörlurar bör du först och främst fundera på vad du ska använda dem till. Om du vill njuta av motiverande toner under dina löprundor eller träningspass på gymmet bör du välja ett par trådlösa hörlurar till sport som inte skadas av fukt och svett.

Om du däremot har tänkt använda dem framför allt när du sitter på bussen och tåget och gärna vill stänga ute oljuden omkring dig, kan du i stället få stor glädje av ett par brusreducerande trådlösa hörlurar som låter dig försvinna till din egen värld när du aktiverar noise cancelling-funktionen.

I dag består de flesta trådlösa hörlurarna av trådlösa headset med en eller flera mikrofoner som låter dig ringa direkt via headsetet.

Om dina trådlösa hörlurar är mest för hemmabruk när du ska titta på tv och lyssna på musik utan att störa den övriga familjen, kan du välja lite mer fritt om du inte nödvändigtvis behöver några speciella funktioner.

Visa din personliga stil

Även om den primära funktionen för trådlösa hörlurar är att fylla dina öron med fint ljud, har de i hög grad också blivit en modeartikel. Allt fler använder dem aktivt som en del av sitt personliga uttryck. Det har lett till att vi i dag har en hel uppsjö av utföranden och färger att välja emellan. Det innebär att du garanterat också kan hitta en sett trådlösa hörlurar som passar exakt din stil.

Samma hörlurar kan ha väldigt olika utseende beroende på om de framtagits med ett maskulint eller feminint uttryck. Bägge varianterna kan naturligtvis användas av både män och kvinnor. I grund och botten handlar det därför om huruvida du lockas mest av ett par råa, svarta hörlurar eller föredrar en dämpad och diskret färg, eller rentav en feminin rosa finish på hörlurarna.

När du har bestämt vilka funktioner du önskar hos dina trådlösa hörlurar är det därför en god idé att ägna lite tid åt att fundera på vilken stil du vill uttrycka med hörlurarna. Typen och storleken är ett av sätten att visa din personliga stil: Vill du ha stora, iögonfallande over-ear-hörlurar eller små, diskreta in-ear-hörlurar som nästan inte syns? Färgen är också viktig eftersom vissa av dem är mer iögonfallande än andra. Även här kan du därför göra ett aktivt val avseende vad du vill utstråla när du bär dina trådlösa hörlurar.

Utvalda varumärken

Vi har handplockat vårt sortiment och erbjuder bara trådlösa hörlurar från varumärken som vi kan rekommendera. Samtidigt täcker de olika prisklasser och stilarter, så alla kan hitta något som de tycker om och som ryms i deras budget.

Du hittar bland annat några av de bästa trådlösa hörlurarna hos följande varumärken:

Varje varumärke utmärker sig med sina egna särskilda kännetecken, särskilda funktioner eller på annat sätt. De bästa trådlösa hörlurarna för dig är därför inte nödvändigtvis de bästa för din partner eller storebror. Det beror på vad du ska använda dina hörlurar till och vilka parametrar du viktar högst.

Önskar du en liten, diskret lösning kanske du ska titta på modellerna från Apple eller RHA som antingen är True Wireless helt utan kabel eller har en liten kabel som du lägger bakom nacken. De sistnämnda hittar du också hos Jabra, som också står bakom de populära snäckorna i olika smakfulla färger.

Ska de ta lite mer plats så att världen får se din stil när du går nerför gatan, bör du kanske välja ett par av de lättigenkännliga Marshall hörlurarna. De säljs med både fyrkantiga och runda kåpor – och båda har designats med den ikoniska Marshall-logotypen tydligt tryckt på kåporna. Bowers & Wilkins har några i samma stil, men även andra trådlösa hörlurar i ett mycket exklusivt uttryck. De är läckert utförda i gedigna material med elegant finish som verkligen låter dig uttrycka både stil och elegans.

Om du lutar åt den klassiska B&O-stilen kan du bland annat välja mellan fina pastellfärger som ger ett lätt uttryck trots de traditionella, stora öronkåporna som kapslar in dina öron.

Det finns alltså massvis att välja emellan, oavsett vilken typ av trådlösa hörlurar du letar efter.

Besök HiFi Klubben och låt oss visa dig de många möjligheterna

När du handlar i HiFi Klubben kan du alltid se och prova de olika produkterna innan du köper. Det gäller naturligtvis också våra trådlösa hörlurar. Om du har svårt att bestämma dig, kanske du ska ta vägen förbi någon av våra fysiska butiker.

Vi besvarar gärna alla frågor du kan ha i samband med ditt köp och beskriver fördelarna och nackdelarna med de olika typerna av trådlösa hörlurar.

Tillsammans med våra duktiga medarbetare kan du bli helt säker på vilken slags trådlösa hörlurar du ska använda. Tillsammans kan ni också hitta den helt perfekta modellen som passar bäst för dig, dina behov och dina öron. Ingen vill ha hopklämda och kliande öron när de lyssnar på musik. I våra butiker kan du därför också prova de olika hörlurarna för att ta reda på vilka som sitter bäst. Därmed undviker du att komma hem med ett set öronkåpor eller öronsnäckor som inte alls passar till dina öron. Du kan också prova de olika Bluetooth-hörlurarna genom att ansluta din smartphone. På så sätt kan du testa ljudet i de respektive modellerna. Så titta in och hitta de bästa trådlösa hörlurarna för just dig.

Frågor om trådlösa hörlurar

Att hitta sina nya trådlösa hörlurar kan nästan upplevas som en djungel. Nedan har vi sammanställt några frågor och svar som kanske ger dig en lite bättre överblick – annars är du alltid välkommen att kontakta oss.

Vilka trådlösa hörlurar är bäst?

Det finns inte en specifik modell som är suveränt bäst – allt beror i stället på vad du är ute efter. Vissa tycker att ljudkvaliteten är viktigast, medan andra prioriterar komforten och att de kan bära sina hörlurar på eller i öronen under många timmar. Andra vill ha trådlösa hörlurar med mikrofon så att de kan ringa. Eftersom de olika modellerna har sina egna styrkor är du välkommen att fråga i HiFi Klubben om du behöver hjälp för att hitta de bästa trådlösa hörlurarna just för dig.

Vilka trådlösa öronsnäckor är bäst?

De bästa trådlösa öronsnäckorna sitter perfekt i dina öron. Då slipper du bekymret med att rätta till dem och oron för att de ska ramla ut. Om du ska använda dina trådlösa öronsnäckor till sport är bland annat Jabra en bra utgångspunkt. De har specialiserat sig just inom trådlösa snäckor som kan stå emot svett, smuts och fysiska aktiviteter. Men det finns många andra bra varumärken. Fråga gärna i HiFi Klubben så kan vi guida dig till de bästa trådlösa öronsnäckorna beroende på dina behov.

Vilka trådlösa hörlurar ska jag köpa?

Först och främst ska du fundera på det primära syftet med dina trådlösa hörlurar. Har du tänkt använda dem på gymmet? I läsesalen? I kollektivtrafiken? De olika modellerna är bra på olika saker. Du ska därför välja dem som bäst uppfyller dina behov.

Hur fungerar trådlösa hörlurar?

Trådlösa hörlurar kan anslutas till bland annat din smartphone, dator eller tv via Bluetooth eller andra tekniker. Bluetooth-hörlurar ansluts enkelt genom att slå på Bluetooth och leta upp hörlurarna på din enhet. Några trådlösa hörlurar ansluts via wi-fi eller på andra sätt, men det är också enkelt. Du ska bara leta upp hörlurarna på din enhet så fungerar resten automatiskt.

Hur fungerar Bluetooth-hörlurar?

Bluetooth-hörlurar fungerar tillsammans med alla enheter som har Bluetooth. Det kan vara allt från iPhone och Android smartphones till arbetsdatorer, iPads, tv-apparater osv. Så snart Bluetooth har aktiverats på enheten kan du leta upp dina Bluetooth-hörlurar på listan och upprätta anslutning därifrån. Till sist återstår bara att spela upp din favoritartist och låta underbara ljud strömma ut från dina Bluetooth-hörlurar.