Hopp til innhold
0 produkter
Inga resultat hittades för de filter du har valt

In-ear-headset

Ett in-ear-headset kallas av många för in-ear-hörlurar med mikrofon. Det är just den inneslutna mikrofonen som gör stor skillnad och kan vara användbar i många situationer.

Med mikrofonen kan du nämligen ringa och ta emot samtal medan du fortfarande har händerna fria. Du behöver inte ens dra upp telefonen ur fickan eftersom du – beroende på modell – kan besvara och avsluta samtal med ett enkelt knapptryck på kabeln eller på en earbud. Om du slipper hålla i telefonen har du händerna fria till annat – kanske har du fullt upp med att laga middag när telefonen ringer, eller ska du just cykla hem från jobbet. Då är det skönt att inte behöva sätta allt på paus för att tala i telefon.

In-ear Bluetooth headset

Med ett in-ear Bluetooth headset kan det knappast bli enklare. Ett in-ear-headset tar ingen plats, och om det har Bluetooth måste du heller inte tänka på kablar och besvärlig anslutning. Du sätter bara på Bluetooth på din enhet, letar upp ditt headset på listan och anslutningen är upprättad. De flesta in-ear-headset upprättar själva anslutning till din enhet först när de har varit anslutna en gång. Då kan du blixtsnabbt sätta in den ena eller båda dina earbuds i öronen och släppa fram musiken.

True Wireless in-ear-headset

De flesta av våra in-ear-headset är trådlösa. Några har nackkabel och kan bäras runt halsen när du inte använder dem medan andra helt saknar kabel – de senare kallas True Wireless in-ear. De består enbart av två earbuds från vilka du sköter all hantering – sätter på och stänger av musiken, besvarar samtal, höjer eller sänker volymen osv. Och det du inte kan göra på headsetet fixar du givetvis från din smartphone.

Med ett True Wireless headset uppnår du absolut rörelsefrihet utan att göra avkall på komfort, kvalitet eller funktioner. Eftersom de inte tar någon plats och inte stör dina rörelser är de särskilt populära i samband med sport och träning. De sitter bara i dina öron och ger motiverande musik till dina aktiviteter.

In-ear-headset med brusreducering

In-ear-headset med active noise cancelling (ANC) är en fantastisk väg att helt stiga in i musiken. Om du använder ditt headset till samtal kommer du garanterat inte heller att störas av yttre oljud när du aktiverar brusreduceringen. Men kom ihåg att du inte heller kan höra dig själv och därför kan komma att tala ganska högt utan du själv är medveten om det.

Noise cancelling dämpar buller utifrån så att du enbart får rent ljud i ditt headset. Några modeller har flexibel brusreducering som låter dig välja hur mycket av ljuden du vill sortera bort. Det är en stor fördel om du använder ditt in-ear-headset i trafiken där du gärna vill slippa det värsta surret men fortfarande måste vara uppmärksam på trafikljuden omkring dig.

När det handlar om in-ear-headset ska brusreducering enbart ses som en praktisk extrafunktion. Det vill säga, om du letar specifikt efter noise cancelling hörlurar bör du i stället satsa på ett on-ear- eller over-ear-headset. I synnerhet är over-ear-hörlurar suveräna på att stänga ute omgivningen när du aktiverar brusreducering. Om det är ditt primära önskemål bör du därför leta bland de större modellerna.

Om du är nöjd med en någorlunda god brusreducering och i stället värdesätter den lilla, praktiska storleken mer, är ett in-ear-headset å andra sidan perfekt.

Köp in-ear-headset i HiFi Klubben

Några av våra mest populära in-ear-headset är för närvarande modellerna från Jabra och Argon Audio. Båda har en rå design som samtidigt är diskret och passar de flesta. Öronpropparna kan i de flesta fall bytas ut för att sitta perfekt i dina öron, och mikrofonerna följer med i svängarna och låter dig tala i telefon under löprundan.

När du har bestämt vilket in-ear-headset du vill ha, kan du blixtsnabbt klicka hem det. Vi sänder det snabbast möjligt så att du kan glädja dig åt ditt nyförvärv så snart som möjligt.

Har du svårt att få överblick över de många möjligheterna är du alltid välkommen till våra butiker där du kan ställa precis alla frågor du vill. Här kan du också uppleva de olika in-ear-headseten och få en idé om vilka funktioner och detaljer du uppskattar mest.

Se fler in-ear headset