Hopp til innhold

14 produkter

True Wireless hörlurar – små och kraftfulla

True Wireless hörlurar är de ultimata trådlösa hörlurarna. När både vanliga kablar och nackkablar lyser med sin frånvaro återstår bara två små earbuds som du sätter i öronen. True Wireless hörlurar är perfekta för träning. Men de är också ett bra val för dig som bara är ute efter diskreta hörlurar som du enkelt kan stoppa ner i fickan eller i en liten väska. De ger full flexibilitet och är idealiska till nästan allt – från stilla dagar på kontoret till hårdträning på gymmet. De finns nämligen i många varianter där flera har en rad extrafunktioner som gör din ljudupplevelse helt unik.

True Wireless hörlurar: samma fördelar som andra hörlurar – bara i mindre format

Trots den kompakta storleken kan True Wireless hörlurar i stor utsträckning erbjuda samma funktioner som andra typer av hörlurar. Du ansluter dem enkelt till din smartphone via Bluetooth och kan byta låtar, besvara samtal osv. direkt på en eller båda earbuds. Dessutom får du naturligtvis ett superbra ljud.

En av fördelarna hos många vanliga trådlösa hörlurar, som du inte får hos True Wireless earbuds, är möjligheten att lyssna med en kabelförsedd anslutning om hörlurarna börjar bli urladdade. Å andra sidan har många True Wireless hörlurar en snabbuppladdningsfunktion som låter dig tanka ett par timmars batteritid på bara 15 minuter.

I allmänhet behöver du inte bekymra dig för batteritiden om du väljer True Wireless hörlurar. Många modeller rymmer ända upp till 6–8 timmars batteritid och 3–4 extra fulla uppladdningar i det medföljande etuiet. Du kan därför ta med dig många timmars underhållning i fickan.

En del True Wireless hörlurar – bland annat från Sony – erbjuds också med Active Noise Cancelling (ANC). Den här funktionen är oumbärlig för många eftersom onödigt buller och larm stängs ute medan du fokuserar på musiken i dina öron. De här hörlurarna är enastående på långa resor, i läsesalen eller kanske bara därhemma, om dina grannar är åt det mer högljudda hållet.

Det finns också en praktisk extrafunktion som utökar möjligheterna till brusreducering. Den kallas lite olika beroende på tillverkaren. Hos Jabra heter den Hear-Through, i Sennheiser hörlurar är det Transparent Hearing och hos ytterligare andra är benämningen Transparency Mode. I stort sett gör de dock samma sak: låter omvärldens ljud komma in utan att du överväldigas av brus. Det innebär att du exempelvis kan stänga av surret från datorer och småprat på kontoret men fortfarande uppfatta om dina kolleger vänder sig till dig.

Om du hittar öronproppar i din rätta storlek stänger True Wireless earbuds generellt sett ute omgivningarna på ett effektivt sätt. Du kan enkelt filtrera bort en del oljud även om du inte väljer True Wireless hörlurar med noise cancelling eller liknande funktioner.

True Wireless headset

Med ett True Wireless headset kan du ringa och ta emot samtal även om du inte har möjlighet att ta upp telefonen ur fickan. Ett headset består nämligen av hörlurar med mikrofon. Din samtalspartner kan uppnå imponerande hög ljudkvalitet med några av våra True Wireless headset, som med upp till fyra inbyggda mikrofoner fångar upp din röst perfekt och låter den gå klart igenom.

En annan fördel med mikrofonerna är att du kan använda röststyrning med ditt headset. Genom röststyrning kan du kontrollera ditt headset med assistenter som Siri, Google Assistant eller Alexa. På många modeller kan du aktivera röststyrning med ett tryck på en earbud innan du börjar tala. Din röststyrningsassistent skriver ner dina meddelanden och ringer därefter upp en kontakt eller vad du än önskar.

True Wireless earbuds till sport

True Wireless earbuds är perfekta till sport eftersom du slipper kablar som hänger i vägen och irriterande öronkuddar. Tack vare deras placering inne i öronen ger de heller ingen tyngdkänsla.

Sporthörlurar tillverkas för att stå emot svett, smuts och vatten i varierande grad och låter dig utöva alla möjliga aktiviteter utan oro för att skada dina hörlurar. Flera True Wireless earbuds är vattentäta och kan användas i regn under dina löprundor. När de sitter i öronen tål de också flera timmars svettdrypande aktiviteter. Med vissa modeller kan du också skölja deras små earbuds under kranen för att tvätta bort svett och smuts från träningen.

Glöm oron för att tappa dem när du är aktiv. De har nämligen utformats speciellt för att sitta kvar även under tuffa aktiviteter och plötsliga rörelser. Så snart du har hittat öronproppar i den rätta storleken kan du alltså hoppa och studsa för allt vad tygen håller. Några True Wireless hörlurar har också små vingar som håller dem extra stadigt på plats.

Med deras låga vikt och obetydliga storlek passar in-ear-hörlurar i allmänhet riktigt bra till olika sporter. Men True Wireless in-ear hörlurar tar ytterligare ett steg genom att eliminera mellanhanden: kabeln. Eftersom de flesta True Wireless hörlurar ansluts med Bluetooth, kan du också vara säker på en snabb och enkel anslutning till din smartphone.

Köp True Wireless earbuds i HiFi Klubben

Du är alltid välkommen till en HiFi Klubben butik. Här kan du be våra medarbetare om råd avseende modelltyper, extrafunktioner, material och allt annat som du kanske funderar över. Vi står alltid redo med vägledning för att säkerställa att du väljer de bästa True Wireless hörlurarna.

I fråga om design hittar du riktigt många modeller. Du kan skräddarsy dina nya hörlurar efter din personliga stil genom att välja just den form och färg som passar dig. Det kan visa sig vara en stor fördel att uppleva färgerna i verkligheten innan du väljer. Det kan också underlätta om du ser produkterna i butiken när du undrar hur de kommer att sitta i örat.

Föredrar du att shoppa hemifrån kan du blixtsnabbt beställa dina nya True Wireless earbuds från vår hemsida. Om du beställer före klockan 15.00 skickar vi paketet samma dag – och när du handlar för minst 500 kronor levererar vi kostnadsfritt till din entrédörr. Du kan dessutom alltid beställa gratis leverans till din lokala HiFi Klubben butik – passa gärna på att prata lite med våra medarbetare när du hämtar ditt paket om du har frågor eller bara är intresserad i största allmänhet.