Hopp til innhold

SONOS
SÅ ENKELT KOMMER DU IGÅNG
 

Sonos är det ursprungliga multirums-systemet som revolutionerade sättet att lyssna på musik i ditt hem. Hela familjen kommer snabbt ingång med att spela trådlös musik, och det finns lösningar för alla typer av rum, inklusive bra ljud för din TV.

Sonos är marknadens i särklass mest populära och mest använda system för trådlös musik i ditt hem, i dagligt tal kallad multiroom. Om det fortfarande är nytt för dig kanske du tror att det låter komplicerat. Men det är både kul och förvånande lätt när du kommer igång - och du gör det snabbt!

Så lite behöver du

Du har förmodligen redan tre av de saker du behöver för Sonos, nämligen en smartphone, ett trådlöst hemnätverk (Wi-Fi) och streaming musiktjänst (Spotify, TIDAL, YouSee Music, Napster, etc.). Då behöver du bara en trådlös Sonos-högtalare och ladda ner Sonos-appen på din smartphone. Om några minuter har du satt upp systemet och du är klar. Musiken väljer du direkt i Sonos-appen, oavsett om du vill lyssna på radio via webben eller spela från en streamingtjänst.

Sonos högtalare och lösningar för alla rum

Sonos har trådlösa högtalare för både små och stora rum, och med Sonos kommer du snabbt och enkelt ingång. Om det ska vara så kompakt och prisvärt som möjligt är valet mellan One SL och den något mer avancerade One (Gen 2). Den större Five är lösningen om du vill ha mer tryck eller spela i ett större rum.

Gillar du som oss att sitta i vardagsrummet och njuta av din favoritmusik från en bra anläggning? Då skall du prova med Sonos AMP tillsammans med några bra HiFi-högtalare. Då får du både riktigt bra ljud i vardagsrummet och alla de läckra trådlösa Sonos-möjligheterna. Detsamma gäller om du redan har en bra anläggning som du är nöjd med. I så fall ansluter du en Sons Port musikstreamer till anläggningen och du får enkelt musik i äkta hifi-kvalitet.

Vill du ha det stora ljudet utan att ha en anläggning stående? Du kan göra det med två trådlösa Sonos-högtalare som är inställda för att spela höger och vänster kanal i stereo. På så sätt får du en mycket mer realistisk ljudupplevelse än med en högtalare, det är ett bra alternativ i många rum. Men det finns inget som överträffar en riktig anläggning med riktiga hi-fi-högtalare när du vill ha det bästa möjliga ljudet. Det är fortfarande det bästa alternativet till vardagsrummet.

Sonos kan också ge dig mycket bättre TV-ljud. Se här hur lätt det är

De mest poplulära Sonos-produkterna

Sonos Amp Musikanläggning med streaming
Musikanläggning med streaming
8 098:- / st.

Sonos för stora musikupplevelser

En riktig anläggning med två högtalare är fortfarande den bästa sättet för de större musikupplevelserna. Med Sonos kan du både få det fina ljudet och den läckra trådlösa funktionen.

Sonos Amp Musikanläggning med streaming
Musikanläggning med streaming
8 098:- / st.

Sonos till mindre rum

En trådlös högtalare ger dig enkelt musik utan separat anläggning. Små högtalare till små rum, större högtalare till större rum. Du styr det hela direkt från din smartphone.

Sonos Move Trådlös högtalare med batteri
Sonos Move
Trådlös högtalare med batteri
4 490:- / st.

Sonos för din TV

Sonos gör det enkelt att få bättre  ljud till både film och dagliga TV- program. Du kan självklart bygga ut till en trådlös hembio för en större filmupplevelse.