Hopp til innhold
NAD C 399 Förstärkare med Bluetooth
NAD C 399 är toppmodellen i Classic-serien och den ger dig hifi-prestanda på en nivå som aldrig skådats i den här prisklassen.
st.22 998:-
Forventes på lager den 29 september 2022
 Kan upplevas i
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

NAD C 399 – avancerad stereoförstärkare med 2 x 180 watt, Hypex nCore-teknik, fantastisk ljudkvalitet och möjlighet att bygga in Bluesound och Dirac-rumskorrektion

NAD C 399 är topmodellen i Classic-serien, och med sin exklusiva Hypex nCore-teknik ger den dig prestanda på en nivå som du aldrig tidigare skådat i den här prisklassen. Varenda krona har gått till användbara funktioner och ljudkvalitet från det allra översta toppskiktet. Här får du allt du behöver för att få ljudupplevelser i High End-klass från både musik och TV, och med NAD:s geniala MDC2-inbyggnadsmoduler kan det bli ännu bättre utan att du samtidigt får extra apparater i hyllan.

Bluesound är sedan länge erkänt som ett av marknadens allra bästa trådlösa musiksystem för streaming och multiroom, och allt som krävs är en skruvmejsel och ett par minuter för att bygga in det i din C 399 via BluOS-modulen. Sedan har du all världens musik till hands trådlöst via din din telefon, och du får Dirac-rumskorrektion och möjlighet till röststyrning på köpet. Med den här kombinationen är du redo att klara nästan varje musikalisk utmaning galant.

Exklusiv Hypex nCore-teknik för suverän ljudkvalitet

NAD C399 är framtagen för att leverera en helt fantastisk ljudkvalitet tack vare förstärkartekniken Hypex nCore. Denna har du tidigare bara stött på i den påkostade Masters-serien, men nu har den även letat sig in i Classic-serien. Här får du otroligt låg förvrängning och kraft nog för att driva de allra flesta högtalare på ett helt överlägset vis. Hypex nCore-modulerna får mängder av beröm och lovord från hela världen, men NAD:s ingenjörer nöjer sig inte med att installera några dussinprodukter. Därför har de själva designat allt runt förstärkarmodulerna, från en specialbyggd strömförsörjning till ingångssteg och kretslayout.

Med sina 2 x 180 watt spelar C 399 med större pondus, mer punch och mer kontroll än du tidigare har kunnat få i den här prisklassen. Hypex nCore-modulerna i kombination med en enastående DAC och volymkontroll ger dig en helt suverän ljudkvalitet. Här kan du lita på att din förstärkare återger varenda liten detalj i musiken med extrem precision, utan att ljudet därigenom blir kliniskt rent eller överdrivet analytiskt. DAC-chippet är en 32-bitars ESS Sabre 9028 Pro – precis samma som sitter i den påkostade förstärkaren NAD M33 från Masters-serien.

Smidigt TV-ljud i toppkvalitet och tvåvägs Bluetooth

HDMI-ingången med eARC ger dig möjlighet att ansluta TV:n via en enda HDMI-kabel och på så sätt få TV-ljudet till anläggningen i optimal digital kvalitet. Förstärkaren startar automatiskt med TV:n och väljer rätt ingång, och du kan reglera ljudstyrkan på anläggningen med TV:ns fjärrkontroll. Det här är något av en NAD-specialitet i hifi-världen, och när du väl har provat på det kommer du aldrig att vilja vara utan det.

Via den smarta tvåvägs Bluetooth-funktionen kan du själv välja om du vill spela musik trådlöst från din telefon på förstärkaren eller om du vill spela trådlöst från förstärkaren till ett par trådlösa Bluetooth-hörlurar. Perfekt för de ögonblick då du gärna vill lyssna på ditt favoritalbum utan att störa resten av huset. 

OBS: C 399 kan byggas ut med MDC2 moduler. Äldre MDC-moduler är inte kompatibla.

Test av NAD C 399

Mer bilder på NAD C 399

NAD C 399 Förstärkare med Bluetooth

Höjdpunkter

 • Baserad på exklusiv Hypex nCore-förstärkarteknik
 • Ytterst rent och detaljerat hifi-ljud med bra råstyrka
 • HDMI för digitalt TV-ljud, inklusive automatisk på/av och ljudreglering via TV-fjärrkontroll
 • Två platser för utbyggnadsmoduler, t.ex. Bluesound för streaming/multiroom och Dirac-rumskorrektion
 • Tvåvägs Bluetooth-funktion, inkl. aptX HD

Vår
Expertbedömning

 • Baserad på exklusiv Hypex nCore-förstärkarteknik
 • Ytterst fylligt och detaljerat hifi-ljud med bra råstyrka
 • HDMI/eARC för optimalt digitalt TV-ljud, inklusive automatisk på/av och ljudreglering via TV-fjärrkontroll
 • Två platser för MDC2-utbyggnadsmoduler, t.ex. Bluesound för streaming/multiroom och Dirac-rumskorrektion
 • Dedikerad RIAA-/skivspelaringång (MM)
 • Tvåvägs Bluetooth-funktion, inkl. aptX HD
 • Högkvalitativ anslutning för hörlurar på fronten

Tekniska specifikationer

Dämpningsfaktor150
Förvrängning (THD)0,02%
Signal/brus-förhållande95 dB
Uteffekt 4 ohm180 watt
Uteffekt 8 ohm180 watt

Tillbehör till NAD C 399

Rekommenderade produkter

NAD M10 V2 Musikanläggning med streaming
Musikanläggning med streaming
24 998:- / 29 998:- / st.
Denon PMA-1700NE Integrerad förstärkare
Denon PMA-1700NE
Integrerad förstärkare
18 190:- / 20 998:- / st.
NAD C 658 Förförstärkare
Förförstärkare
15 998:- / 20 998:- / st.