HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Sonos PLAY:5 x 2 Trådlös musikanläggning

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Sonos PLAY:5 x 2 Trådlös musikanläggning

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

Sonos PLAY:5 x 2 är två trådlösa högtalare som ger dig stort och fint stereoljud i vardagsrummet med färre kablar och mer mobilitet än en traditionell stereoanläggning. Spelar perfekt tillsammans med resten av Sonos multiroom-system. Vit eller svart.

Sonos PLAY:5 x 2 – trådlösa högtalare med stort stereoljud och Sonos alla härliga möjligheter

  • Fin stereobild och råstyrka nog för ett stort vardagsrum
  • Kompakta mått i förhållande till ljudet
  • Trådlöst stereoljud utan en traditionell stereoanläggning
  • Kan ingå i Sonos multiroom-system
  • Finns i svart eller vitt 

Sonos PLAY:5 x 2 är två trådlösa Sonos-högtalare som ger dig fint stereoljud utan att du behöver göra plats för en förstärkare och dra en massa kablar i vardagsrummet.

Högtalarna spelar med imponerande råstyrka för sin storlek, och tillsammans ger de en fin ljudbild som lätt kan fylla ett vardagsrum med bra musik. Allt de behöver är ström, så du kan lätt flytta dem från soffhörnet till matbordet när du har gäster, eller ta med dem ut på terrassen om sommaren.

Du kan enkelt utöka ditt Sonos PLAY:5-system med andra Sonos-högtalare och dra nytta av alla de fördelar det här populära multiroom-systemet erbjuder. Här kan du till exempel spela musik från de allra flesta populära streaming-tjänster på marknaden via smartphone, surfplatta och PC/Mac, och du kan styra musiken i alla rum perfekt synkroniserat.

Sonos PLAY:5 x 2 finns med vit och svart finish.

Läs mer om Sonos PLAY:5

Rekommenderade tillbehör

Rekommenderade produkter

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.