HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Sonos PLAYBAR + SUB Soundbar/trådlös högtalare

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Sonos PLAYBAR + SUB Soundbar/trådlös högtalare

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

PLAYBAR och den trådlösa SUB dykan tillsammans ge dig fylligt TV-ljud utan att du behöver tänka på kablar och komplicerad användning. En elegant lösning som nästan inte tar någon plats – och du får hela Sonos musikvärld på köpet.

Sonos PLAYBAR/SUB – läckert och elegant TV-ljud med trådlös subbas för den djupa basen

  • Otroligt enkla att installera och använda
  • Elegant design och snygg finish
  • Ljudstyrka kan styras från din egen TV-fjärrkontroll
  • Djup och fyllig basåtergivning
  • Kan byggas ut med trådlösa surround-bakhögtalare och trådlös Sonos-musik i hela ditt hem.

Sonos PLAYBAR och den trådlösa SUB utgör tillsammans en elegant, välspelande och otroligt lättanvänd ljudlösning till din TV. Subbasen kompletterar soundbar-högtalarens eget ljud med djup och fyllig bas som ger dig en upplevelse med en helt ny dimension. Här kan du verkligen fylla vardagsrummet med ljud som både hörs och känns.

PLAYBAR kan på egen hand ge en viss surround-känsla till filmljud. Om du senare skulle vilja komma närmare äkta vara kan du bygga ut systemet med två trådlösa Sonos-Bakhögtalare, till exempel i form av den superkompakta PLAY:1. Då får du surroundljud i vardagsrummet, men utan de långa kablar och den komplicerade anläggning som ofta medföljer på köpet.

Otroligt enkelt att installera och använda
Installationen går som en dans via Sonos-appen, och när saker och ting väl är på plats är ditt högtalarsystem det enda du kommer att lägga märke till eftersom ljudet är mycket bättre än tidigare. Allt startas och stängs nämligen automatiskt tillsammans med TV:n.

Utöver ström behöver du bara dra den medföljande optiska kabeln mellan TV:n och PLAYBAR – resten fungerar 100 procent trådlöst. Subbasen kan till och med placeras både stående och liggande, vilket gör att du även har möjlighet att dölja den under soffan.

PLAYBAR och SUB ingår som en integrerad del av det trådlösa multiroom-systemet Sonos. Det betyder att du utöver härligt TV-ljud också har tillgång till all världens musik trådlöst, som du kan strömma ut i hela ditt hem via trådlösa Sonos-högtalare och musikspelare.

Läs mer om Sonos PLAYBAR

Läs mer om Sonos SUB

Rekommenderade tillbehör

Rekommenderade produkter

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.