HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Sonos PLAYBASE + ONE SL + SUB Soundbar/trådlös högtalare

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Sonos PLAYBASE + ONE SL + SUB Soundbar/trådlös högtalare

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

PLAYBASE, SUB och One SL är ett trådlöst surroundsystem som är superlätt att installera och använda dagligen. Du behöver inte dra en enda högtalarkabel och du kör allt från Sonos-appen. Svart eller vitt.

Sonos har surroundsystemet för dig som vill ha en filmkänsla till ditt filmljud, men definitivt inte vill få ett stort och komplicerat system med långa kablar in i vardagsrummet. När du lägger till en trådlös subbas och två trådlösa One SL som bakre surroundhögtalare till PLAYBASE, får du ett komplett surroundsystem som sätter dig mitt i handlingen när din film visas på TV:n.

Även om det fortfarande inte är en riktig hemmabio, får du fortfarande ett filmljud som ger dagens stora bildkvalitet rättvisa. Helt utan besvär med installation och långa högtalarkablar som med en traditionell lösning. Du ställer bara din TV direkt på PLAYBASE så att du inte ens behöver undra över väggmontering eller hål.

En annan fördel är att du inte behöver köpa allt på en gång. Du kan enkelt börja med PLAYBASE ensam och sedan lägga till subbas och bakre högtalare senare. Det kan knappast vara lättare eller mer flexibelt.

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.