HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Euroscreen Linea Tab Tension Flexperf Motordriven duk

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /st.
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Euroscreen Linea Tab Tension Flexperf Motordriven duk

Bilder

VaruID: {{product.code}}
{{quantityModel}} st.

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

Linea-modellen har ett unikt utformat hölje i klassisk men modern design. Det svagt välvda aluminiumhöljet har ingen exponerad monteringskåpa, inga exponerade monteringsdetaljer och helt osynliga infästningar.

FlexPerf-ytan är ett reflekterande vinyltyg med mikroskopiska perforeringar som skapar en ljudtransparent projiceringsyta

  • Helt plan yta
  • Duken jämnas vid behov
  • Kraftig och tung skena i dukens nedre del

Kassetten är vit och den tunga skenan i skärmens nedre del dras in helt när skärmen inte används. Den här modellen har en mängd fördelar och ett särskilt stort urval av dukstorlekar. Tack vare att duken kan spännas har du möjlighet att få en helt plan skärm under de närmaste åren.

Flexperf
Du som är hemmabiosentusiast kommer att finna en ny vän i FlexPerf. Eftersom materialet är perforerat kan du placera högtalare bakom skärmen utan att kompromissa med ljudkvaliteten. Bildkvaliteten påverkas inte heller eftersom FlexPerf-materialets vita projektionsyta ger en komplett tittarupplevelse med full kontrast och exakt färgåtergivning. Gain-värdet ligger på 0,8, vilket bland annat ger en något bredare betraktningsvinkel än dukar med högre Gain.

Specifikationer

Gain: 0,8
Format: 16:9
Färg: vit

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.