Hopp til innhold

DALIP-10 DSSSubbas

SUB P-10DSS är en kompromisslös High End-subbas som kan leva upp till nivån i väldigt exklusiva stereo- eller hemmabiosystem, t.ex. DALIs egen EPICON-serie.
Svart högglans
st.34 998:-
Förväntad i lager den 1 januari 2024.
PriceRunner

Läs mer:

Beskrivning

DALI SUB P-10 DSS – kompakt och exklusiv subbas för kompromisslösa High End-system

SUB P-10 DSS är en kompromisslös High End-subbas som levererar en unik kombination av precision och ljudkvalitet för musiken och rejält med kraft för dina filmer. Via extremt genomarbetade högtalarelement, en inbyggd förstärkareffekt på 500 watt och avancerade tekniska lösningar kan SUB P-10 DSS hålla jämna steg med väldigt exklusiva stereo- eller surroundsystem, t.ex. DALIs egen EPICON-serie eller andra högkvalitativa högtalarsystem.

SUB P-10DSS rymmer ett nedåtriktat 10-tumselement med lång slaglängd och två sidoriktade passiva 10-tumselement – alla med kolfibermembran. Det totala membranytan sätter nya standarder för så kompakta kabinett, och den strömstarka förstärkaren gör att P-10 DSS utan ansträngning kan gå långt ner i de djupaste frekvenserna med precision och dynamik i behåll.

Med fjärrkontroll, frontdisplay och förinställd EQ för musik och filmljud samt tre flexibla personliga användarinställningar kan du ovanligt enkelt få fram en optimal konfiguration, samtidigt som den dagliga användningen blir väldigt bekväm. Det exklusiva utförandet i pianolack och de blygsamma måtten gör P-10 DSS till något så sällsynt som en placeringsvänlig High End-subbas.

Thomas Rundgren
Stockholm Fleminggatan
99 butikerHitta närmaste butik
Thomas Rundgren

Vår
Expertbedömning

  • väldigt djup, snabb och precis bas för både musik och hemmabio rejäl råstyrka ytterst kompakt för sina prestanda exklusiv finish i högglanspolerad pianolack fjärrkontroll och frontdisplay underlättar konfiguration och daglig användning förprogrammerad EQ för Hi-Fi och hemmabio minne för tre personliga grundinställningar inte särskilt beroende av var den placeras

Videos om DALI P-10 DSS

Tekniska specifikationer

Delningsfrekvenser40-120 Hz
Förstärkare500 watt
Frekvensomfång Hz (-3 dB)24-250
KabinettkonstruktionSlutet
Storlek bashögtalare10"

Tillbehör till DALI P-10 DSS

Rekommenderade produkter

DALI RUBICON 6 Golvhögtalare
DALI RUBICON 6
Golvhögtalare
46 996:- / par
DALI EPICON 6 Golvhögtalare
DALI EPICON 6
Golvhögtalare
129 996:- / par
DALI EPICON 2 Kompakt högtalare
DALI EPICON 2
Kompakt högtalare
63 996:- / par