Hopp til innhold

Bang & Olufsen högtalare

12 produkter
Visar 12 produkter utav 12

Bra B&O högtalare

Bang & Olufsen högtalare är kvalitetshögtalare, som du känner till. Designen är exklusiv, stilren och tidlös medan ljudkvaliteten kännetecknas av den nyaste tekniken. Bang och Olufsen har alltid legat i framkant i branschen, och under de första åren beskrevs B&O högtalare som futuristiska. När du väljer en Bang & Olufsen högtalare är du säker på att du inte kompromissar med vare sig design eller ljud.

Bang och Olufsen högtalare – elegans i hemmet

För Bang och Olufsen har estetik alltid varit viktigt. Filosofin bakom den välkända och exklusiva designen är att ljudenheterna ska vara precis lika vackra som alla dina andra föremål i hemmet. En Bang och Olufsen högtalare är därför inte enbart en ljudkälla utan också en exklusiv del av inredningen, som har förfinats ner till minsta detalj.

Gemensamt för all B&O-design är att de rena linjerna integreras i det vackra hemmet. B&O högtalare har skapats för att inspirera ögat utan att vara påträngande. Därför smyger de elegant in i bakgrunden och utgör en diskret del av inredningen när de inte används. Och därför är B&O högtalare aldrig bombastiska utan eleganta och tidlösa. Samtidigt kräver de inte vare sig mycket plats eller uppmärksamhet.

Ljudteknik av högsta klass

Bang och Olufsen skiljer sig också från andra stora tillverkare genom att inkludera lyssnarens upplevelse i hela designprocessen. Design och ljudkvalitet går på det sättet hand i hand, och du behöver aldrig kompromissa med det ena för att få det andra. På senare år har det funnits alltmer fokus på att skapa så små och kompakta enheter som möjligt, så att högtalarna kan flyttas runt i hemmet och tas med i farten. B&O följer naturligtvis med i denna tendens och har vidareutvecklat grundtanken om att den bakomliggande tekniken kräver en viss plats för att avge det bästa ljudet. En kompakthögtalare får aldrig samma klang och djup som en stor golvhögtalare, men B&O har utvecklat några riktigt fina högtalare i kompakta storlekar.

B&O Bluetooth högtalare

Att B&O högtalare är en klassiker betyder långt ifrån att de inte är med på banan när det handlar om funktioner. Många av modellerna är försedda med Bluetooth, så du kan spela upp din musik trådlöst från exempelvis din smartphone.

Med en kompakt B&O Bluetooth högtalare kan du ta med dig musiken runt i huset eller ut i trädgården om ni önskar stämningsmusik till grillfesten. Så snart du har kopplat ihop din B&O Bluetooth högtalare med din smartphone kan du styra allt på avstånd. Ställ bara högtalaren på en hylla eller ett bord och du kan röra dig fritt och styra uppspelningen så länge du har din telefon till hands.

Flexibiliteten hos en B&O Bluetooth högtalare kommer er också till godo om ni är flera som delar på högtalaren. Den kan nämligen anslutas till flera smartphones så att ni kan turas om med att välja spellista. Så snart ni har kopplat samman era enheter med högtalaren kan ni blixtsnabbt upprätta anslutning när ni ska använda högtalaren nästa gång. Beroende på modellen kan till och med flera vara anslutna samtidigt, så att ni kan vara flera om att styra musiken.

Beoplay-app

Om du ännu inte har en B&O högtalare och inte vet vilken som skulle passa bäst, kan du använda Bang & Olufsens smarta app som låter dig leka med alla deras produkter därhemma. Leta bara upp en högtalare i appen så kan du se den på din vägg, på golvet, i en bokhylla eller var du behöver den. Du kan enkelt växla mellan de olika färgerna och modellerna för att pröva alla möjligheter i jakten på den perfekta kombinationen av färger, design och placering.

Om du redan har en eller flera B&O högtalare känner du kanske till Beoplay appen – annars är det hög tid för en introduktion. Du kan använda appen för att konfigurera din B&O högtalare så att funktionerna passar dina personliga preferenser. Spara dina personliga ljudinställningar och gör din smartphone till en samlad kontrollenhet där du kan styra alla dina B&O högtalare samtidigt.

Bang & Olufsen högtalare med mikrofon

En rad B&O högtalare har inbyggda mikrofoner som låter dig tala i telefon direkt i högtalaren. På några modeller är mikrofonerna placerade så att de fångar upp din röst helt klart, oavsett var du befinner dig i förhållande till högtalaren. Det betyder att du hörs tydligt hos mottagaren som också får det lättare att urskilja rösterna från varandra om ni är flera som talar i högtalaren samtidigt.

B&O högtalare till alla hem

B&O är i hög grad ett kvalitetsmärke som de flesta känner till. Men det innebär inte att du nödvändigtvis måste tömma plånboken för att få hem en B&O högtalare till vardagsrummet. Kvalitet och pris går ofta hand i hand. Så om du söker efter högtalare på budgetnivå är det nog inte hos B&O du ska leta. Om du å andra sidan vill ha suveränt ljud inpackat i läcker design och till ett pris som är rimligt för de flesta, då har du hamnat alldeles rätt. Även om B&O högtalare inte tillhör de billigaste på marknaden riktar de sig till alla, och även du kan säkert hitta B&O högtalare till ett riktigt bra pris. Om ljudet är viktigt för dig kommer du helt säkert inte att ångra ditt köp.

Beosound, Beolit och Beoplay högtalare

B&O högtalare finns i olika serier: Beosound, Beolit och Beoplay. Gemensamt för alla tre är den fulländade kvaliteten avseende både ljud och design samt variationen i högtalartyper. Urvalet av B&O högtalare i HiFi Klubben skiftar konstant. Under vissa perioder hittar du en rad bärbara högtalare och trådlösa högtalare, medan du vid andra tidpunkter kan hitta eleganta golvhögtalare till vardagsrummet.

Om du tvekar på vad du ska välja eller gärna vill uppleva de olika högtalarna i verkligheten innan du bestämmer dig, är du alltid välkommen att ta vägen förbi någon av våra fysiska HiFi Klubben-butiker. Här hittar du de olika B&O högtalarna och kan lyfta, känna och lyssna så mycket du vill tills du finner den helt rätta modellen.

Hitta fler klassiska högtalare från följande varumärken:

DALI högtalare – Bowers & Wilkins högtalare – Argon Audio högtalare –  SOUNDBOKS högtalare