Hopp til innhold

22 produkter
Roam 2
Sonos Roam 2
Trådlös högtalare med batteri
2 190:- / St.

Bärbara högtalare – få enkelt musik i farten

Med en bärbar högtalare behöver du aldrig mer avstå från musik. Du kan ta med dig de smarta högtalarna överallt så att du alltid har musik, radio osv. nära till hands. Du hittar bärbara högtalare i många storlekar och utformningar. Men den gemensamma nämnaren är förstås att de är enkla att ta med i farten.

Ta musiken med dig överallt

Med en bärbar högtalare kan du lyssna på musik i hela huset utan att installera högtalare i alla rum. Du tar helt enkelt bara högtalaren med dig.

Det betyder att du kan börja dagen med ett bad medan morgonnyheterna uppdaterar dig med senaste nytt. Sedan kan du ta med dig högtalaren ut i köket för att äta frukost och dricka morgonkaffe medan din favoritartist fyller rummet med sköna toner.

Du kan också ta med den till vardagsrummet för att skapa god stämning med dämpad bakgrundsmusik när familjen spelar spel eller om ni har gäster på en supé. Kanske du också vill ha motiverande musik när du städar eller diskar – det klarar den bärbara högtalaren givetvis också elegant.

Du kan också ta ut din bärbara högtalare i trädgården eller på terrassen för att sätta krydda på sköna sommardagar med god musik, podcast eller annat. Här bör du med fördel kolla upp ifall den kan användas som utomhushögtalare. Då slipper du att bli nervös för eventuellt regn och stänk framåt kvällskanten. Om du har barn kommer de säkert att älska att lyssna på musik medan de tumlar runt i trädgården. Men du kan också ställa in den i barnkammaren på kvällen där ni kan njuta av avslappnande musik eller godnattsagor före nattningen.

Ska du ut på en längre körning kan det också vara trevligt med en bärbar högtalare i bilen. Då kan du sätta ihop en egen spellista hemifrån och njuta av resan med dina favoritartister i stället för att lyssna på radiokanalernas skvalmusik och reklam. För detta ändamål kan någon av våra minihögtalare eventuellt också klara jobbet. Den kan spela fint i bilen när du kör och gömmas undan i handskfacket mellan resorna.

Enkel anslutning till mobil, läsplatta m.m.

Det smarta med en bärbar högtalare är just att den är enkel att transportera och ta med sig i farten. Därför måste den naturligtvis också vara enkel att koppla till din uppspelningsenhet så att du verkligen kan njuta av din smarta högtalare.

Med en bärbar högtalare från HiFi Klubben kan du enkelt ansluta högtalaren till din smartphone via Bluetooth – snabbt och bekvämt! Du kan också använda din läsplatta eller andra enheter beroende på var du har sparat dina spellistor.

Kort sagt är det enkelt och smidigt att hantera bärbara högtalare. Allt hos dem är bara smart och okomplicerat: Du kan ta dem med överallt och de ger bra ljud. Dessutom kan du enkelt koppla dem till din enhet för att styra musiken från din smartphone, läsplatta osv.

Portabel batteridriven högtalare

Om du ska ta med din portable högtalare på resor och inte har tillgång till en stickkontakt måste den förstås vara batteriförsedd.  De smartaste högtalarna med batteri är uppladdningsbara. Du behöver bara sätta in högtalaren i väggkontakten innan du ska i väg, och så snart batteriet har laddats upp är du redo att ge dig av med din bärbara högtalare.

I allmänhet kan portabla högtalare med batterier spela under relativt lång tid. Men det beror mycket på modellen och på hur du använder den. En hög ljudstyrka kommer att förbruka mer batteri än en låg. Använder du Bluetooth eller en annan trådlös anslutning, kommer också batteriet att dräneras snabbare. Vissa batteridrivna högtalare kan anslutas med kabel, så du slipper använda batteri för att ansluta trådlöst. Å andra sidan föredrar många flexibiliteten hos en trådlös högtalare.

Bluetooth högtalare med batteri

En populär typ av högtalare är just nu den smarta Bluetooth högtalaren. Med Bluetooth kan du ansluta alla enheter, oavsett vilket operativsystem de använder, och det fungerar från alla plattformar – så länge allt är kompatibelt med Bluetooth.

Om du vill hitta en portabel högtalare med batteri som också använder Bluetooth är möjligheterna därför goda. Vill du använda din batteridrivna högtalare på utflykter, fester eller hemma med familjen, är det en stor fördel om alla kan koppla upp sig till högtalaren så att musiken streamas på ett flexiblare sätt.

Hitta den rätta storleken

I HiFi Klubben har vi samlat de bästa bärbara högtalarna på marknaden så du har massor av härliga möjligheter att välja emellan. Ska du gå på festival och vill spela för hela campingplatsen? Då bör du definitivt skaffa en så kallad SOUNDBOKS. Den är stor och inget du knölar ner i väskan, men i gengäld är den solid och står emot både regnbyar och utspilld öl.  Dessutom kan den spela i upp till 100 timmar. För att sätta fart på festen – vare sig den ska gå av stapeln på en festival, på stranden, i trädgården eller liknande – är en SOUNDBOKS ett absolut måste.

Är du i stället på utkik efter en mindre högtalare att bära med i väskan, kan du naturligtvis också hitta en sådan i HiFi Klubben. Ljudet är inte på samma nivå som hos en SOUNDBOKS, men du kan absolut njuta av god musik även från en liten bärbar högtalare. Om det viktigaste är att högtalaren är enkel att bära och ta med sig överallt, hittar du helt säkert rätt om du går ner lite i storlek. Då slipper du att kämpa med och kånka runt på en tung högtalare.

Kom in i HiFi Klubben och upplev dina möjligheter

När du handlar i HiFi Klubben kan du alltid uppleva och testa produkterna innan du köper. Vi rekommenderar alltid ett besök i våra butiker innan du väljer din nya portable högtalare. Då du kan se, känna och höra de olika modellerna i verkligheten. På så sätt kan du hitta fram till just den modell som passar dig bäst.

Det gäller både ljudkvalitet, design, färgkombinationer och det generella intrycket. Det viktigaste med en högtalare är naturligtvis att den ger dig bra ljud. Men hos framför allt de bärbara högtalarna hamnar utseendet också ofta i fokus. Därför kan det vara lika viktigt att hitta en modell som du tycker är snygg, cool, elegant, eller vad du än värderar högst.

Beroende på hur du tänker använda din bärbara högtalare kan vikten och formen också spela roll. Det är stor skillnad på hur tunga de olika modellerna är. Men även formen kan ha betydelse för hur det är att flytta omkring högtalaren. Det är därför en god idé att komma in i en av våra butiker så att du själv kan upptäcka vilken modell som passar dig bäst. Du kan läsa mycket och hitta många bilder på nätet. Men den bästa uppfattningen får du alltid när du står med högtalaren i handen och kan vända och vrida på den precis som du vill. Och just när det handlar om bärbara högtalare är det mycket relevant hur de känns att bära. Välkommen in i din lokala HiFi Klubben butik så hjälper vi dig att finna den bästa bärbara högtalaren för just dig.

Se vårt urval av