HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

AudioQuest Dragonfly RED + Apple Lightning USB adapter

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
AudioQuest Dragonfly RED + Apple Lightning USB adapter

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

Bärbart hörlursförstärkarpaket med batteridrift till iPhone. Inklusive USB till Lightning adapter.

AUDIOQUEST DRAGONFLY RED – MOBIL D/A-OMVANDLARE MED KRISTALLKLART DIGITALT LJUD BÅDE TILL DATOR OCH SMARTPHONE/SURFPLATTA

DragonFly Red är en genial mobil D/A-omvandlare (DAC) som kan ta ljudet från din smartphone eller PC/Mac till nya höjder med ett par bra hörlurar. Trots att den inte är större än ett vanligt USB-minne är DragonFly Red fullmatad till bristningsgränsen med avancerad digital teknik. Och den levererar en ljudkvalitet som garanterat kommer att göra den till dina lurars bästa vän oavsett om du lyssnar hemma eller ute på stan.

Jämfört med den mer ekonomiska Black-versionen är DragonFly Red utrustad med en avancerad 64-bitars digital volymkontroll som säkerställer en suveränt klar och brusfri återgivning. Den maximala uteffekten är nästan dubbelt så hög som på Black, vilket gynnar dynamiken ofantligt, samtidigt som det här gör att du kan använda även tungdrivna High End-hörlurar.

DragonFly Red finns i röd finish. 

MD821AM Lightning är en original USB-adapterkabel som du kan använda för att koppla Apple iOS-telefonen/-platta till den portabla USB-D/A-omvandlaren DragonFly Red/Black från AudioQuest.

Tänk på att du måste använda denna original Apple-adapterkabel. Andra eller ej originalkablar kommer inte fungera 

Du kan läsa mer om Dragonfly Red här

Du kan läsa mer om adaptern här

Obs: Tänk på att DragonFly Red ska anslutas till din smartphone/surfplatta via en USB-kabel som du köper separat. För Android (4.1 eller nyare) ska du använda en Micro USB-till-hona-USB-A-kabel som stödjer OTG (on-the-go). Din smartphone/surfplatta ska också stödja OTG. Apple iOS-användare ska använda en Apple Lightning-adapterkabel (MD821AM) i originalutförande. Andra kabeltyper eller kablar som inte är originalkablar kommer inte att fungera till iOS.

Obs(2): En del Android-produkter saknar fortfarande drivrutiner som tillåter DragonFly Red att fungera tillsammans med deras smartphone/sufplatta. Om du vill vara helt säker på att DragonFly Red fungerar tillsammans med din Android-smartphone/sufplatta rekommenderar vi att prova kombinationen i vår butik. Apple iOS-produkter är inte berörda av dessa problem.

Rekommenderade produkter

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.