Hopp til innhold

9 goda anledningar
till att uppgradera din hemmabioreceiver 

Har din hemmabio några år på nacken? Då är det kanske dags att fundera på en ny, toppmodern receiver från Denon. Utvecklingen har tagit några rejäla kliv framåt de senaste åren och det har aldrig varit billigare att få tillgång till de stora upplevelserna.
Denon AVC-X4700H Hemmabioreceiver
Denon AVC-X4700H
Hemmabioreceiver
19 998:- / st.
Denon AVC-X6700H Hemmabioreceiver
Denon AVC-X6700H
Hemmabioreceiver
30 998:- / st.

Kanske har du redan en hemmabio som du gillar. Men om den till exempel är 10 år gammal så har det hänt så mycket nytt att du helt enkelt inte kan få fullt utbyte av dagens fantastiska högupplösta bild- och ljudformat. Och det är lite synd, oavsett om du bara njuter av en bra film tillsammans med familjen då och då, spelar spel i stort format eller är en fullfjädrad filmentusiast.

Det finns en Denon-lösning för alla och du får kvalitet för varenda krona oavsett om du väljer en grundmodell eller går hela vägen med hundratals watt och ljud från alla håll och kanter, inklusive taket.

Bättre än någonsin

Fler kanaler, mer kraft

Det har aldrig varit billigare att få en komplett hemmabio med massor av avancerade finesser till både film och musik. Du bestämmer själv om du vill ha 5, 7, 9 eller ännu fler kanaler. Med Denon kan du alltid lita på att du har bra ljud och massor av kraft till hands.

Ljud som i de bästa biosalongerna

Dolby Atmos och DTS:X ger ditt filmljud en extra höjddimension så att du verkligen sugs in i handlingen. Du kan till och med få en övertygande 3D-ljudupplevelse utan att behöva installera högtalare i taket. Magin från biograferna hamnar i ditt eget vardagsrum!

Alltid suverän bild

Massor av HDMI-portar, senaste HDMI 2.1 med 8K-upplösning, 4K/120 Hz, Dolby Vision, HDR10, HLG, 4:4:4 Color, BT.2020, ja listan kan göras lång. Denon ligger alltid i framkant när det gäller de senaste videostandarderna, så du kan få finast möjliga upplevelse från alla dina bildkällor.

Smidigare än någonsin

Enkel att installera

Denons prisbelönta Setup Assistant och ett läckert grafiskt användargränssnitt hjälper dig att få konfiguration och inställningar på plats. Allt det svåra har gjorts så lätt att du snabbt får din nya hemmabio att spela perfekt.

Trådlös musik i hela ditt hem          

Inbyggd HEOS multiroom ger dig smidigt och enkelt trådlös musik i hela ditt hem. Lägg till ett par trådlösa HEOS-högtalare i andra rum och njut av streaming i hög kvalitet från Spotify, TIDAL, Deezer m.fl. Du får även tvåvägs Bluetooth och AirPlay 2, och styr alltsammans från din smartphone.

En kabel, en fjärrkontroll

Den avancerade eARC-funktionen skickar högupplöst surroundljud (inkl. Dolby Atmos och DTS:X) direkt från TV:n in i receivern via en enda HDMI-kabel. Och med HDMI-CEC styr du ljudet på anläggningen med TV:ns fjärrkontroll. Smidigt och elegant!

Trådlös frihet

Visste du att du kan ansluta dina trådlösa Bluetooth-hörlurar till en Denon-receiver? Rör dig fritt runt i ditt hem och lyssna på bra musik medan du dammsuger. Eller när du vill lyssna sent på kvällen utan att störa familj eller grannar med hög musik. (Gäller dock inte AVC-X8500H)

Säg hej till framtiden

Förberedd för röststyrning

Smart Home och Denon går hand i hand mot en röststyrd framtid. Via en smarthögtalare eller din telefon får du inom kort tillgång till både Amazon Alexa, Google-assistenten och Apple Siri, så att du fritt kan välja den lösning som passar dig och din familj bäst.

Även för gaming

Lanseringen av Sony PS5 och Xbox Series X ställer nya krav på dina prylar och HDMI-anslutningarna på din hemmabioreceiver. Denon har gjort allt för att ge dig en helt fantastisk gaming-upplevelse i hemmabion. Du får stöd för 4K/120 Hz och ALLM (Auto Low Latency Mode), QFT (Quick Frame Transport) och VRR (Variable Refresh Rate). Alltsammans tekniker framtagna för knivskarp bild med flyt och perfekt synkronisering mellan ljud och bild vid gaming.