Hopp til innhold

Få mycket större filmupplevelser med bra ljud

HEOS
FÖR TV-LJUD OCH HEMMABIO

HEOS by Denon ger dig mycket bättre TV-ljud. Du bestämmer själv om du vill ha en stark soundbar eller en smart och lättanvänd hifi-hemmabio med surroundljud och trådlösa ess i skjortärmen.

Dagens supertunna TV-apparater ger dig en fantastisk bildkvalitet. I gengäld är ljudet från de pyttesmå inbyggda högtalarna också tunt och gör absolut inte den fina bilden rättvisa. Du är helt enkelt skyldig dig själv att göra något åt det – och HEOS hjälper dig!

HEOS by Denon har flera starka soundbar-lösningar för ditt TV-ljud. HomeCinema HS2 levereras med en trådlös subbas som ger dig fin och fyllig bas i hela vardagsrummet. HEOS Bar är mer avancerad och har flexibla anslutningsmöjligheter samtidigt som du kan använda både trådlös subbas och trådlösa surround-bakhögtalare. Du kommer så nära den äkta biografkänslan du överhuvudtaget kan utan att samtidigt behöva dras med en separat anläggning och de kablar det innebär i vardagsrummet.

Gemensamt för bägge soundbar-lösningar i HEOS-systemet är att de enkelt kan anslutas till din TV och att du kan reglera ljudstyrkan från din befintliga TV-fjärrkontroll – du behöver inte skänka högtalarna en tanke till vardags. Du behöver bara luta dig tillbaka i soffan och njuta av det fina ljudet!

HEOS AVR – världens smartaste äkta hemmabio för hela familjen

HEOS AVR är en genial lösning för dig som älskar film och musik men hatar stora apparater, komplicerade knappar och långa kablar över vardagsrummet. I en och samma kompakta och stilrena kabinett får du en full 5-kanalslösning med äkta surroundljud som placerar dig i händelsernas centrum, precis som på bio. Och både konfigurering och daglig användning går rörande enkelt.

Med HEOS AVR kan du helt fritt välja vilka högtalare du vill använda – inklusive seriösa hifi-modeller – och du behöver inte skaffa allt på en och samma gång. Du kan utan problem börja med två högtalare i stereo och lägga till centerhögtalare, bakhögtalare och subbas senare. Med HEOS-högtalare kan du till och med få trådlösa bakhögtalare. På så sätt slipper du i ett svep att dra högtalarkablar från ena änden av vardagsrummet till den andra, och undanröjer därmed en av de äldsta och största invändningarna mot att välja en hemmabiolösning i vardagsrummet. Väljer du den trådlösa HEOS Subwoofer, spar du ännu en kabel. 

 

HEOS AVR blir helt naturligt den centrala punkten för hela familjens underhållning i vardagsrummet. Alla kan lista ut hur den ska användas, och oavsett om ni ska se film, lyssna på musik eller spela spel så håller ljudet toppklass och möjligheterna är nästintill oändliga. Kom in och upplev den på HiFi Klubben!

Denon-hemmabio med HEOS – den kompletta lösningen

Flera hemmabioreceivrar från Denon har inbyggd HEOS-funktion så att du får multiroom på köpet. Om du gillar både hemmabio och musik så är det här en ultimat lösning. När du inte ser på film kan du lyssna på musik trådlöst i mycket hög kvalitet och styra allt direkt från HEOS-appen. Så du behöver aldrig fundera över att du sitter och styr en komplett hemmabioanläggning – det har Denon redan tänkt på åt dig!

Obs! Möjligheten att använda trådlösa bakhögtalare är förbehållen HEOS AVR.