HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Bluesound Powernode 2i (HDMI) + B&W AM1 Musikanläggning med streaming

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Bluesound Powernode 2i (HDMI) + B&W AM1 Musikanläggning med streaming

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

POWERNODE 2i (HDMI) är Bluesound-systemets kompakta multiroom-musikanläggning som är fullmatad med användarvänliga funktioner för bl.a. TV-ljud. Den audiofila konstruktionen matchar ett par riktigt bra hifi-högtalare. Läcker finish i svart eller vitt.

BLUESOUND POWERNODE 2I (HDMI) – KOMPAKT STREAMING-MUSIKANLÄGGNING MED MULTIROOM, GENIALA FUNKTIONER OCH SUVERÄN LJUDKVALITET

  • Inbyggd stereoförstärkare på 2 x 60 watt i audiofil kvalitet
  • Bluetooth med aptX HD och tvåvägsfunktion för trådlösa hörlurar samt Apple AirPlay 2 (via gratis programvaruuppdatering)
  • Ljudstyrkan kan regleras via TV:ns fjärrkontroll (IR-inlärning)
  • Full trådlös integrering med övriga multiroom-komponenter från Bluesound samt förstärkare/receivrar från NAD som byggts ut med MDC-modulen för Bluesound och DALI CALISTO
  • Kompakta mått, snygg finish och smidig installation

POWERNODE 2i (HDMI) är Bluesound-systemets trådlösa multiroom-musikanläggning med inbyggd stereoförstärkare. Med 2 x 60 watt i audiofil kvalitet kan den utan problem matcha ett par riktigt bra hifi-högtalare. Här har du ett fullödigt och toppmodernt alternativ till en traditionell stereoanläggning, både när det gäller ljudkvalitet och funktion.

B&W AM-1 Utomhushögtalare med suveränt ljud
AM-1 är en suveränt välljudande, läcker och praktisk utomhushögtalare från B&W. Det solida kabinettet med rostfri aluminiumfront är väderskyddat så att du kan montera högtalaren utomhus, till exempel på terrassen eller balkongen. Och ljudkvaliteten är så hög att AM-1 är ett bra alternativ inomhus också.


Läs mer om Bluesound POWERNODE 2i (HDMI)
Läs mer om B&W AM-1

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.