HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Denon DNP-800NE + PMA-800NE + B&W 606 Musikanläggning med streaming

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Denon DNP-800NE + PMA-800NE + B&W 606 Musikanläggning med streaming

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

Denon DNP-800NE + PMA-800NE + B&W 606 är en avancerad anläggning med kompakta hifi-högtalare som ger en imponerande stor och fin ljudbild för både musik och TV. Med HEOS multiroom och allt som behövs för streaming och traditionell stereo.

Denon DNP-800NE + PMA-800NE + B&W 606 – hifi-musikanläggning med HEOS multiroom, streaming, röststyrning och avancerade högtalare

Denon DNP-800NE + PMA-800NE + B&W 606 är en seriös stereoanläggning med avancerade hifi-högtalare i kompakt storlek. Här får du de senaste möjligheterna som multiroom, streaming och röststyrning via Google Assistant och (i framtiden) Amazon Alexa. Njut av allt det bästa från såväl den nya som den gamla musikvärlden samtidigt.

Musikstreamern DNP-800NE har multiroom-funktionen HEOS inbyggd, så du är redo att streama massor av musik trådlöst från nätet och kan lekande lätt bygga ut med trådlösa HEOS-högtalare i alla rum där du vill kunna lyssna på musik. Du styr alltsammans från HEOS-appen på din smartphone, och härifrån kan du också streama med Spotify Connect, Bluetooth och AirPlay 2 (iOS).

Analoga kvaliteter och redo för vinyl
PMA-800NE är analog förstärkare med audiofila kvaliteter som ger dig det musikaliska, naturliga ljud med ”kropp” som är ett måste för många analog-entusiaster. Samtidigt får du en rad smidiga digitala ljudingångar, samt en högkvalitativ skivspelaringång för både MM och MC-pickuper.

Som kronan på verket har bägge apparater en snygg front i aluminium, så det visuella intrycket lever absolut upp till förstärkarens ljudmässiga prestanda. Med den här anläggningen är möjligheterna nästintill oändliga. Med röststyrning via Google-assistenten och (längre fram) Amazon Alexa har din dagliga musikupplevelse dessutom satt kurs mot framtida möjligheter.*

Äkta hifi-högtalare i kompakt storlek
De avancerade B&W 606-högtalarna är utrustade med en mängd Bowers & Wilkins-finesser som ger dem en imponerande stor, fin och mångsidig ljudbild för både musik och filmljud. De har en kompakt storlek som passar för både hyllan, väggen och ett par bra stativ, och har en stilren design i svart och vit finish som enkelt passar in med din inredning.

Obs! Du kan också använda DNP-800NE tillsammans med Denons större förstärkare PMA-1600NE och PMA-2500NE och få samma smidiga integrerade användning. Om du har kvar din CD-samling och vill måna om den så kan du komplettera med den matchande CD-spelaren DCD-800NE.

DNP-800NE och PMA-800NE finns med aluminiumfinish i svart eller silver. B&W 606 finns med matt svart eller matt vit finish

Läs mer om Denon DNP-800NE 

Läs mer om Denon PMA-800NE 

Läs mer om B&W 606

* Röststyrning kräver att du har en separat enhet som stödjer Google-assistenten eller Alexa kopplad till ditt nätverk tillsammans DNP-800NE, exempelvis en röststyrd högtalare eller din smartphone. Denon har ännu inte aktiverat Amazon Alexa i Sverige.

Tester

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.