HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Denon DNP-800NE + PMA-800NE Musikanläggning med streaming

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Denon DNP-800NE + PMA-800NE Musikanläggning med streaming

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

DNP-800NE med PMA-800NE är en avancerad hifi-anläggning i full storlek, där du inte behöver kompromissa med ljudkvaliteten. Du får inbyggd HEOS multiroom och allt du behöver för både streaming och traditionell stereo. Snygg finish i aluminium.

Denon DNP-800NE och PMA-800NE – hifi-stereoanläggning i full storlek med HEOS multiroom, massor av möjligheter till streaming, röststyrning via Alexa och ljud med audiofila kvaliteter

  • Inbyggd HEOS ger trådlös multiroom-streaming av musik med styrning via app (iOS/Android)
  • Inbyggd AirPlay 2, Spotify Connect, Bluetooth och internetradio
  • Redo för röststyrning via Amazon Alexa*
  • Perfekt integrerad användning med HEOS multiroom och styrning via app
  • Solid konstruktion med finish i äkta aluminium

ERBJUDANDE: Just nu kan du spara 1200 kronor om du köper det här musiksystemet tillsammans med en trådlös HEOS-högtalare för ett extra rum.

DNP-800NE och PMA-800NE är en seriös stereoanläggning i full storlek som ger dig alla de senaste trådlösa möjligheterna, samtidigt som du får stort och realistiskt hifi-ljud som ser till att musiken verkligen kommer till sin rätt hemma i ditt vardagsrum. Här har du allt det bästa från den nya och den gamla musikvärlden på en och samma gång och kan se fram emot många år med stora musikupplevelser.

Musikstreamern DNP-800NE har multiroom-funktionen HEOS inbyggd, så du är redo att börja streama all världens musik trådlöst från nätet, och du kan lekande lätt bygga ut med trådlösa HEOS-högtalare i alla rum du vill förgylla med musik. Du styr alltsammans från HEOS-appen på din smartphone, och härifrån kan du också streama med Spotify Connect, Bluetooth och AirPlay 2 (iOS).

Det är Denon själva som har utvecklat HEOS, och därför är användningen av hela anläggningen helt perfekt integrerad. När du använder den kommer du att uppleva anläggningen som en enda lättanvänd apparat oavsett om du spelar musik från en streamingtjänst eller från din vinylsamling. Du behöver inte jonglera med olika fjärrkontroller och kan alltid vara säker på att du får optimal ljudkvalitet. Det här beror bland annat på att DNP-800NE samplar upp alla musiksignaler till 32 bit, men det har också att göra med att volymkontrollen går direkt via förstärkaren. Och det hörs!

Analoga kvaliteter och redo för vinyl
PMA-800NE är analog förstärkare med audiofila kvaliteter som ger dig det musikaliska, naturliga ljud med ”kropp” som är ett måste för många analog-entusiaster. Samtidigt får du en rad smidiga digitala ljudingångar, samt en högkvalitativ skivspelaringång för både MM och MC-pickuper.

Som kronan på verket har bägge apparater en snygg front i aluminium, så det visuella intrycket lever absolut upp till förstärkarens ljudmässiga prestanda. Möjligheterna är nästintill oändliga med den här anläggningen, och med röststyrning via Amazon Alexa som pricken över i har din dagliga musikupplevelse dessutom satt kurs mot framtida möjligheter.*

* Obs! Du kan också använda DNP-800NE tillsammans med Denons större förstärkare PMA-1600NE och PMA-2500NE och få samma smidiga integrerade användning. Om du har kvar din CD-samling och vill måna om den så kan du komplettera med den matchande CD-spelaren DCD-800NE.

DNP-800NE och PMA-800NE finns med aluminiumfinish i svart eller silver.

Läs mer om Denon DNP-800NE

Läs mer om Denon PMA-800NE 

* Röststyrning kräver att du har en separat enhet med Alexa-stöd kopplad till ditt nätverk tillsammans DNP-800NE, exempelvis en röststyrd högtalare eller din smartphone. Denon har ännu inte aktiverat röststyrning i Sverige.

Tester

Rekommenderade tillbehör

Rekommenderade produkter

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.