HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Denon DRA-800H + DALI OBERON 3 Musikanläggning

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Denon DRA-800H + DALI OBERON 3 Musikanläggning

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

DRA-800H + DALI OBERON 3 är en kraftfull stereoanläggning som ger dig allt du behöver för musik i fin hifi-kvalitet hemma i vardagsrummet. Inkl. radio och smarta finesser för smidig användning och nya möjligheter. Flera finish-alternativ.

Denon DRA-800H + DALI OBERON 3 – kraftfull stereoanläggning med 2 x 100 watt, radio, musikstreaming, HEOS multiroom, röststyrning, skivspelaringång och riktigt bra hifi-ljud

  • Snygg ljudkvalitet och exklusiv finish i aluminium
  • Inbyggd radio (FM/internet), skivspelaringång och utgångar för två par högtalare
  • Du kopplar smidigt in TV och bildkällor och kan reglera ljudstyrkan via din TV:s fjärrkontroll
  • Trådlös HEOS-funktion för multiroom-streaming av musik, AirPlay 2, Spotify Connect och Bluetooth
  • Röststyrning via Google-assistenten och Amazon Alexa (Denon har ännu ej aktiverat funktionen på svenska)

DRA-800H + OBERON 3 är en kraftfull stereoanläggning i full storlek som ger dig samma möjligheter, ljudkvalitet och råstyrka som en traditionell stereoanläggning. Men här får du den i ett modernt utförande med en uppsjö av läckra finesser på köpet. Dedikerad skivspelaringång, radio, trådlös musikstreaming med HEOS multiroom, röststyrning – kort sagt allt du behöver från en modern stereoanläggning av toppkvalitet i full storlek.

HEOS – trådlös musik i hela ditt hem
DRA-800H har inbyggd HEOS multiroom som ger dig nästintill oändliga möjligheter att streama musik från streamingtjänster och tiotusentals radiostationer på internet. Du kan fritt bygga ut med trådlösa HEOS-högtalare i alla andra rum i ditt hem, och styr alltsammans från HEOS-appen på din smartphone. Allt fungerar så smidigt att vem som helst kan lista ut det – kom in och upplev det på HiFi Klubben!

Läs mer om HEOS här

DALI OBERON 3 – kraftfull allround-kompakthögtalare med övertygande hifi-kvaliteter
OBERON 3 är en råstark, kompakt och ytterst välspelande högtalare som utan problem kan fylla ett vardagsrum med musik eller filmljud i riktigt bra kvalitet. Det stora bas-/mellanregisterelementet på 7 tum har membran med äkta träfiber och avancerat SMC-magnetsystem för ett kristallklart mellanregister. Ultra-lättviktsdiskanten ser till att du får ett ljud med massor av luft och detaljer.

DRA-800H finns med silvrig eller svart aluminiumfinish. OBERON 3 finns i svart ask, mörk valnöt, ljus ek eller matt vit.

Läs mer om Denon DRA-800H
Läs mer om DALI OBERON 3

Obs! Röststyrning kräver att du har en separat röststyrningsenhet kopplad till ditt nätverk tillsammans med DRA-800H, till exempel din smartphone eller en separat röststyrningshögtalare, som finns för en billig peng.

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.