HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Denon PMA-150H + DALI OPTICON 2 Musikanläggning med streaming

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Denon PMA-150H + DALI OPTICON 2 Musikanläggning med streaming

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

PMA-150H med OPTICON 2 ger dig design och musikupplevelser i lyxklassen. Här får du ljudkvalitet och möjligheter från en stor anläggning, men i kompakt och väldigt läcker design. Inredningsvänlig hifi i första klass!

Denon PMA-150H och DALI OPTICON 2 – kompakt och exklusiv streaming-musikanläggning med HEOS multiroom, radio, kristallklart hifi-ljud, god användarvänlighet och finish i aluminium

  • Kompakt och exklusiv design i aluminium
  • Extremt rent och detaljerat ljud
  • Inbyggd HEOS-funktion för streaming av musik i flera rum 
  • Radio med FM och internet
  • TV:ns ljudstyrka kan styras via TV:ns fjärrkontroll

PMA-150H är en kompakt streaming-musikanläggning som tar dig en bra bit upp i lyxklassen både när det gäller ljudkvalitet och design. Här får du riktigt läckert hifi-ljud utan att samtidigt få en stor anläggning som tar all uppmärksamhet i vardagsrummet. Tvärtom är anläggningen så stilrent och exklusivt gjord att både du och dina gäster kommer att njuta av att titta på den och låta fingrarna glida över aluminiumplattan.

Den helt nyutvecklade digitala förstärkaren levererar 2 x 70 watt, och tillsammans med Denons avancerade 32-bitars signalbehandling får du en ljudkvalitet du aldrig skulle ha förväntat dig från en så kompakt anläggning. När du samtidigt får multiroom-systemet HEOS med styrning via app, AirPlay 2, Spotify Connect, Bluetooth och en helt komplett radiodel med både FM, internet och DAB, så har du bäddat för många år av förstklassiga musikupplevelser.

Givetvis kan du också ansluta TV-ljudet digitalt, och via den inbyggda inlärningsfunktionen kan du reglera ljudstyrkan via TV:ns fjärrkontroll. Matchande CD-spelare kan köpas separat (Denon DCD-100).

DALI OPTICON 2 – allround-kompakthögtalare med övertygande hifi-kvaliteter
OPTICON 2 är en solid kompakthögtalare som är avstämd för att prestera optimalt om den placeras på ett stativ eller i en hylla. 6,5-tums bas/mellanregister med DALIs unika SMC-magnetsystem och seriös kvalitet in i minsta detalj ger en ytterst ren, dynamisk och detaljerad musikåtergivning värdig en avsevärt större och dyrare högtalare.

OPTICON 2 finns med finish i svart ask, matt vit eller valnöt.

Läs mer om Denon PMA-150H
Läs mer om DALI OPTICON 2

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.