HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Denon PMA-1600NE + DALI OPTICON 6 Musikanläggning

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Denon PMA-1600NE + DALI OPTICON 6 Musikanläggning

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

PMA-1600NE + OPTICON 6 är en audiofilanläggning med en tung råstark analog förstärkare och seriösa golvhögtalare. Här får du exklusiv kvalitet och flexibla anslutningsmöjligheter för både digitala och analoga ljudkällor, inkl. skivspelare (MM/MC).

Denon PMA-1600NE + DALI OPTICON 6 – tung, audiofil och analog anläggning med suveränt ljud för både digitala och analoga musikkällor, inkl. skivspelare (MM/MC)

  • Tung och stabil analog förstärkare med exklusiv aluminiumfinish
  • Både analoga och digitala anslutningar (optisk/digital/USB)
  • Dedikerad skivspelaringång i audiofil kvalitet (MM/MC)
  • 32-bitars uppsampling av digitala ljudkällor
  • Välbyggda golvhögtalare i seriös hifi-klass 

PMA-1600NE + OPTICON 6 är en audiofil anläggning med en tung och strömstark förstärkare som driver de seriösa golvhögtalarna från DALI alldeles överlägset. Ett lysande val för dig som uppskattar solid kvalitet och det musikaliska ljudet hos en välbyggd analog förstärkare.

PMA-1600NE har rejält med råstyrka för att fylla hela vardagsrummet med audiofilt ljud. Du kan ansluta analoga ljudkällor, inklusive skivspelare (MM/MC), eller så kan du dra nytta av den inbyggda D/A-omvandlaren som samplar upp alla dina digitala ljudkällor till 32 bitar. PMA-1600NE har en gedigen konstruktion med härlig aluminiumfinish, så det visuella intrycket lever absolut upp till förstärkarens ljudmässiga prestanda.

OPTICON 6 är en välbyggd golvhögtalare med övertygande hifi-ljud. Den använder unika DALI-tekniker, som den dubbla diskantmodulen som ger en silkeslen diskant med stor spridning, och membran i träfiber som ger ett exakt och välupplöst ljud oavsett om du spelar på hög eller låg volym. Med sitt relativt kompakta kabinett kan högtalarna fortfarande stå i ett vanligt vardagsrum utan att stjäla all uppmärksamhet.

Läs mer om Denon PMA-1600NE

Läs mer om DALI OPTICON 6

Rekommenderade tillbehör

Rekommenderade produkter

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.