HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Denon PMA-1600NE + DNP-800NE Musikanläggning med streaming

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Denon PMA-1600NE + DNP-800NE Musikanläggning med streaming

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

DNP-800NE med PMA-1600NE är en hifi-anläggning i full storlek med audiofila kvaliteter som ger din musik en läcker analog klang. Du får inbyggd HEOS multiroom och allt du behöver för både streaming och traditionell stereo. Snygg finish i aluminium.

Denon DNP-800NE och PMA-1600NE – hifi-stereoanläggning i full storlek med audiofila kvaliteter, HEOS multiroom, massor av streaming-möjligheter, röststyrning och analog ljudkvalitet

  • 32-bitars uppsampling av ljud och audiofil skivspelaringång (MM/MC)
  • Inbyggd HEOS ger trådlös multiroom-streaming av musik med styrning via app (iOS/Android)
  • Inbyggd AirPlay 2, Spotify Connect, Bluetooth och internetradio
  • Förberedd för röststyrning via Google-assistenten och Amazon Alexa (Denon har ännu ej aktiverat funktionen på svenska)*
  • Solitt konstruktion med finish i äkta aluminium

DNP-800NE och PMA-1600NE är en stereoanläggning i full storlek med audiofila kvaliteter, de senaste trådlösa möjligheterna och 2 x 70 ytterst strömstarka watt som ser till att musiken verkligen kommer till sin rätt hemma i ditt vardagsrum.

Musikstreamern DNP-800NE har multiroom-funktionen HEOS inbyggd, så du är redo att börja streama all världens musik trådlöst från nätet, och du kan lekande lätt bygga ut med trådlösa HEOS-högtalare i alla rum du vill förgylla med musik. Du styr alltsammans från HEOS-appen på din smartphone, och du kan också streama med Spotify Connect, Bluetooth och AirPlay 2 (iOS).

Analoga kvaliteter och redo för vinyl i högsta kvalitet
PMA-1600NE är analog förstärkare med audiofila kvaliteter som ger dig det musikaliska, naturliga ljud med ”kropp” som är ett måste för många analog-entusiaster. Samtidigt får du en rad smidiga digitala ljudingångar, 32 bitars uppsampling av alla digitala ljudkällor, samt en extra fin skivspelaringång för både MM och MC-pickuper.

Som kronan på verket har bägge apparater en snygg front i aluminium, så det visuella intrycket lever absolut upp till förstärkarens ljudmässiga prestanda. Möjligheterna är nästintill oändliga med den här anläggningen, och med röststyrning som pricken över i har din dagliga musikupplevelse dessutom satt kurs mot framtida möjligheter.*

DNP-800NE och PMA-1600NE finns med aluminiumfinish i svart eller silver.

Läs mer om Denon DNP-800NE
Läs mer om Denon PMA-1600NE

* Röststyrning kräver att du har en separat röststyrningsenhet kopplad till ditt nätverk tillsammans med DNP-800NE, till exempel din smartphone eller en separat röststyrningshögtalare, som finns för en billig peng.

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.