HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

HEOS by Denon AMP HS2 + Argon OUT 5 Musikanläggning med streaming

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
HEOS by Denon AMP HS2 + Argon OUT 5 Musikanläggning med streaming

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

HEOS Amp är HEOS-systemets trådlösa musikanläggning som på egen hand kan driva ett par bra hifi-högtalare som du väljer. Hela anläggningen har samlats i en låda som ger dig en musikupplevelse som vida överträffar även de bästa allt-i-ett-högtalarna.

HEOS AMP – KOMPLETT TRÅDLÖS MULTIROOM-MUSIKANLÄGGNING MED FINT LJUD OCH SUVERÄN ANVÄNDARVÄNLIGHET

  • Komplett trådlös musikanläggning i bra kvalitet
  • Kan på egen hand driva ett par riktiga hifi-högtalare som du själv väljer
  • Stödjer Spotify Connect, TIDAL, Napster, Deezer och internetradio, och du kan även strömma din egen musiksamling från smartphone, surfplatta, PC eller nätverkshårddisk
  • Suveränt användarvänlig HEOS-app (Apple iOS/Android) och helt trådlös integrering med övriga HEOS-komponenter
  • Google Assistenten (kräver Google Home-enhet)

HEOS Amp är HEOS-systemets trådlösa stereoförstärkare som på egen hand kan driva ett par bra hifi-högtalare från exempelvis DALI eller B&W. Du kan välja precis den högtalarmodell som passar din plånbok och din inredning bäst, och du får detaljer, dynamik och stereobild på en nivå som ingen annan allt-i-ett-högtalare någonsin kommer i närheten av. Här kommer du en bra bit på vägen mot den rätta hifi-upplevelsen utan att behöva ha en hel anläggning stående.

ARGON OUT5 - ROBUST, KOMPAKT OCH VÄLSPELANDE UTOMHUSHÖGTALERE TILL BUDGETPRIS
OUT5 är en robust och välspelande utomhushögtalare som är enkel att montera och tål fuktiga miljöer. Här har du en budgetvänlig möjlighet att få kvalitetsljud på terrassen, i garaget, i båten och på andra ställen där väderförhållandena är lite väl tuffa för vanliga högtalare.

Läs mer om HEOS Amp
Läs mer om Argon OUT5

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.