HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

HEOS by Denon Amp HS2 + Bowers & Wilkins AM-1 Musikanläggning med streaming

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
HEOS by Denon Amp HS2 + Bowers & Wilkins AM-1 Musikanläggning med streaming

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

Amp och AM-1 är en komplett minianläggning som kan ge dig stort ljud utomhus, samtidigt som du styr musiken trådlöst från din smartphone. Då blir det riktigt kul att bjuda över vännerna på grillkväll. Kan byggas ut för multiroom.

HEOS Amp + B&W AM-1 – streaming-minianläggning som ger dig suveränt ljud utomhus med smidig styrning via app

  • Smart och användarvänlig streaming-minianläggning
  • Solida utomhushögtalare med riktig hifi-ljudkvalitet
  • Spelar all världens musik från streamingtjänster, internetradio eller din egen samling, inkl. Bluetooth
  • Styrs smidigt och trådlöst från din smartphone eller surfplatta (iOS/Android)
  • Kan byggas ut med trådlösa högtalare i hela ditt hem (multiroom)

HEOS Amp och AM-1 är ett smart musiksystem som ger dig samma ljudkvalitet som hos en superkompakt hifi-anläggning, plus alla nya smarta trådlösa streaming-möjligheter. AM-1 har en väderbeständig design med rostfritt frontskydd i aluminium och ett snyggt medföljande monteringsfäste så att du kan montera högtalaren utomhus, till exempel på terrassen. Ljudkvalitet och råstyrka är samtidigt så övertygande att AM-1 också kommer att vara en fin lösning i många inomhusmiljöer.

Amp har inbyggd stereoförstärkare, så du behöver bara dra kablar till högtalarna för att få en körklar stereoanläggning. Även om du sitter utomhus vid högtalarna kan du styra alltsammans från din smartphone/surfplatta via en smart och användarvänlig HEOS-app (iOS/Android).

Du behöver inte resa dig för att byta musik, och dina vänner kan också lägga till låtar i spellistan från till exempel TIDAL, Spotify eller någon streamingtjänst på nätet. Det gör det ännu trevligare att ha gäster kring grillen.

Trådlös musik smidigt i hela ditt hem
HEOS Amp och AM-1 är tillsammans en stark, mångsidig och användarvänlig anläggning som överträffar varje allt-i-ett-Bluetooth-högtalare både när det gäller ljudstyrka och kvalitet. Det här är riktig stereo från en riktig anläggning. Och när du väl har bjudit in HEOS är det väldigt enkelt att få trådlös musik i hela ditt hem. Varför nöja dig med en halvdan lösning när det är så lätt att få en som ordnar helheten?

Läs mer om HEOS Amp HS2
Läs mer om B&W AM-1

Rekommenderade tillbehör

Rekommenderade produkter

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.