HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

NAD C328 + DALI SPEKTOR 6 Musikanläggning med Bluetooth

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
NAD C328 + DALI SPEKTOR 6 Musikanläggning med Bluetooth

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

C328 + SPEKTOR 6 är en seriös och ytterst välspelande musikanläggning som ger alla dina digitala och analoga musikkällor – inklusive skivspelare – ett fullvuxet och råstarkt hifi-ljud. Bluetooth och genial funktion för TV-ljud medföljer.

NAD C328 + DALI SPEKTOR 6 – råstark musikanläggning med Bluetooth, enastående ljud och perfekt TV-funktionalitet

  • Imponerande ljud och råstyrka för den här prisklassen
  • Inbyggd Bluetooth så att du kan spela musik trådlöst direkt från smartphone m.m.
  • Flexibla anslutningar för både digitala och analoga musikkällor, inkl. skivspelare (MM)
  • TV-ljudet kan styras via TV:ns fjärrkontroll och även aktiveras automatiskt
  • Display på fronten där du enkelt avläser ljudstyrkan

C328 och SPEKTOR 6 är en tvättäkta hifi-stereoanläggning i full storlek. Här får du ett fysiskt ljud som känns i magen, samtidigt som du får alla de funktioner du behöver för en läcker musikupplevelse. Via Bluetooth kan du spela all världens ljud trådlöst från din smartphone, inkl. musiktjänster, YouTube och internetradio.

Du kan ansluta både digitala och analoga musikkällor, inkl. skivspelare, och kombinationen av NAD och DALI har i årtionden garanterat ljud i toppklass. Allt har förpackats i stilren design med 2 x 50 strömstarka NAD-watt som ger dig riktigt bra ljud i hela vardagsrummet. Det här är seriös stereo!

Genialt för TV-ljud
NAD har gjort det otroligt enkelt att få kanonbra ljud från TV:n. Inte nog med att du kan ansluta TV-ljudet digitalt via den optiska ingången – du kan också reglera ljudstyrkan från din TV:s fjärrkontroll! C328 kan till och med startas automatisk från standby-läge när du startar TV:n. Det betyder ljud i kalaskvalitet varje gång du tittar på TV – utan besvär, utan extra fjärrkontroller och utan att du behöver ligga sömnlös i väntan på nästa elräkning.

DALI SPEKTOR 6 – stark, välspelande och prisvänlig allround-golvhögtalare
SPEKTOR 6 är en välspelande och solid golvhögtalare som för ett ytterst rimlig slant kan ge dig fina detaljer och övertygande fullregisterljud med bas och bastrummor som verkligen känns i magen. De två 6,5-tums bas-/mellanregisterelementen spelar djupt och exakt, och mäktar även med större lyssningsrum utan hjälp av en subbas. Samtidigt är SPEKTOR 6 inte större än att den fortfarande passar in i ett vanligt vardagsrum utan att dra till sig all uppmärksamhet.

C328 finns med svart finish. SPEKTOR 6 finns i svart ask, vitt och valnöt.

Läs mer om NAD C328
Läs mer om DALI SPEKTOR 6

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.