HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

NAD C338 + DALI OPTICON 1 Musikanläggning med streaming

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
NAD C338 + DALI OPTICON 1 Musikanläggning med streaming

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

C338 och OPTICON 1 är ett unikt, äkta hifi-stereosystem för både musik och TV-ljud. Ta steget in i framtiden med möjligheter för både digitala och analoga musikkällor, inklusive trådlös musikstreaming via Chromecast built-in.

NAD C338/DALI OPTICON 1 – unikt och möbleringsvänligt stereosystem med Chromecast built-in trådlös musikstreaming och Blueooth, enastående ljud och perfekt TV-funktionalitet

  • Imponerande ljud och råstyrka för den här prisklassen
  • Trådlös musikstreaming med Chromecast built-in for audio, inkl. musikval och volymkontroll från var du än är i hemmet
  • Flexibla anslutningar för både digitala och analoga musikkällor, inkl. skivspelare (MM)
  • Inbyggd Bluetooth-funktion för trådlös avspelning från smartphone m.m.
  • TV-ljud kan styras via TV:ns fjärrkontroll, inkl. automatisk start

C338 och OPTICON 1 är stereoanläggningen för dig som både älskar trådlöst och äkta hifi-ljud. Med inbyggd trådlös musik via Chromecast built-in for audio och Bluetooth kan du strömma nästan vad som helst direkt via din smartphone, inkl. musiktjänster och internetradio. Och du kan använda den tillsammans med smartphone för att styra både musikval och volymen, oavsett var i hemmet du är.

OBS: C338 kan upplevas i våra Hi-Fi Klubben butiker redan nu, men vi inväntar den slutliga Chromecast-certifieringen från Google. Den kommer finnas till försäljning omedelbart efter det.

Du kan ansluta både digitala och analoga musikkällor, inkl. skivspelare, och kombinationen av NAD och DALI har i årtionden garanterat ljud i toppklass. Allt har förpackats i elegant och kompakt design, med 2 x 50 strömstarka NAD-watt som ger dig riktigt bra ljud i hela vardagsrummet. Här är framtidens stereo!

Genialt för TV-ljud
NAD har gjort det otroligt enkelt att få kanonbra ljud från TV:n. Inte nog med att du kan ansluta TV-ljudet digitalt via den optiska ingången – du kan också reglera ljudstyrkan från din TV:s fjärrkontroll! Du behöver bara "berätta" för förstärkaren vilket TV-märke du har, sedan sköts resten automatiskt.

C338 kan till och med startas från standby helt automatisk när du startar TV:n. Det betyder att du får ljud i kalaskvalitet varje gång du tittar på TV – utan besvär, utan extra fjärrkontroller och utan att behöva ligga sömnlös i väntan på nästa elräkning.

DALI OPTICON 1 – superkompakt högtalare med övertygande hifi-kvaliteter
OPTICON 1 är minstingen i OPTICON-serien. En superkompakt sprudlande kvalitetsbomb med massor av inbyggda hifi-kvaliteter. Häng upp den på väggen med det medföljande fästet och var beredd på att bli positivt överraskad. Finns med finish i svart ask, matt vit eller valnöt.

Läs mer om NAD C338
Läs mer om DALI OPTICON 1

Rekommenderade tillbehör

Rekommenderade produkter

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.