HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

NAD C368 + B&W 706 S2 Musikanläggning med Bluetooth

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
NAD C368 + B&W 706 S2 Musikanläggning med Bluetooth

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

C368 + 706 S2 är en kompakt anläggning med musik och TV-ljud i seriös hifi-kvalitet och inredningsvänliga högtalare i exklusiv möbelfinish. 2 x 80 watt, Bluetooth och möjlighet till uppgradering med HDMI, Bluesound m.m.

NAD C368 + B&W 706 S2 – kompakt anläggning med imponerande hifi-ljud, exklusiv högtalarfinish och Bluetooth

  • Imponerande fylligt och dynamiskt ljud
  • Exklusiv högtalardesign och lack-finish
  • TV-ljud kan styras via TV:ns fjärrkontroll, inkl. automatisk start
  • Inbyggd Bluetooth för trådlös musik från smartphone m.m.
  • Flexibla anslutningar för både digitala och analoga musikkällor, inkl. skivspelare (MM) 

NAD C368 + B&W 706 S2 är en äkta hifi-anläggning för både musik och TV-ljud. C368 ger dig ljud i hela rummet med 2 x 80 strömstarka NAD-watt och kan byggas ut med moduler för både HDMI och Bluesound för multiroom. De avancerade 706 S2-högtalarna är en fröjd för både ögon och öron med ljud i seriös hifi-kvalitet och exklusiv möbelfinish.

Suveräna anslutningar och enkel användning – även till TV:n
C368 erbjuder mängder av möjligheter för dig att spela musik hur du vill. Den har alla vanliga digitala (koaxial, optisk) och analoga anslutningar, inkl. skivspelaringång (MM) och ett hörlursuttag av hög kvalitet. Du kan även streama musik direkt från din smartphone eller surfplatta via den inbyggda Bluetooth-funktionen.

NAD har gjort det enkelt att få kanonbra ljud från TV:n. Inte nog med att du kan koppla TV-ljudet digitalt via den optiska ingången – du kan även styra ljudstyrkan från TV:ns fjärrkontroll. När du väl har valt TV:ns märke på förstärkaren så sköts resten automatiskt.

C368 startas från standby helt automatisk när du sätter på TV:n. Det betyder att du får ljud i kalaskvalitet varje gång du tittar på TV – utan besvär, utan extra fjärrkontroller. C368 har även två platser för NAD:s geniala MDC-uppgraderingsmoduler. Vad sägs till exempel om att få wifi och marknadens mest välspelande trådlösa multiroom-musiksystem inbyggt i förstärkaren? Det är lika enkelt som att säga "Bluesound"!

B&W 706 S2 – exklusiv kompakt allroundhögtalare med övertygande hifi-ljud
Med 706 S2 får du fylligt och dynamiskt ljud för både stereo och surround. Continuum-elementet på 6,5 tum för bas/mellanregister ger låg förvrängning ända ner i de djupaste tonerna, och Carbon Dome-elementet spelar detaljerad diskant upp till hela 47 kHz. 706 S2 är gjord i exklusiv kvalitet med finish i elegant lack som smälter in naturligt i ett stilrent hem. Den får enkelt plats i en hylla men gör sig också bra på ett stativ.

Läs mer om NAD C368

Läs mer om B&W 706 S2

Rekommenderade tillbehör

Rekommenderade produkter

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.