HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

NAD D3045 + B&W 606 Stereoförstärkare med streaming

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
NAD D3045 + B&W 606 Stereoförstärkare med streaming

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

D3045 + 606 är en kompakt hifi-anläggning med suverän ljudkvalitet och TV-ljud smidigt via HDMI. Du kan ansluta både digitala och analoga ljudkällor, inkl. skivspelare och dator, och de snygga B&W-högtalarna finns med både svart och vit finish.

NAD D3045 + B&W 606 – kompakt hifi-anläggning med suveränt ljud, snygg finish, Bluetooth och genialt TV-ljud via HDMI

  • Kompakt, elegant och solid design
  • TV-ljud på ett smidigt sätt via HDMI/Audio Return Channel
  • Bluetooth med tvåvägsfunktion för trådlösa hörlurar
  • Imponerande ljudkvalitet och råstyrka
  • Displayen på fronten vrids automatiskt för lodrät eller vågrät placering

D3045 + 606 är en kompakt och otroligt välspelande hifi-musikanläggning som trots sina blygsamma mått ger dig geniala användningsmöjligheter och ljudkvalitet i den exklusiva klassen. Förstärkarens 2 x 60 watt är ytterst strömstarka, så du har gott om kraft till att få de avancerade B&W-högtalarna att sjunga ordentligt.

Den har en stilren design och ett solitt utförande som gör att du även visuellt kommer upp i den exklusiva klassen. Du kan placera förstärkaren lodrätt eller vägrätt och den eleganta displayen på fronten roterar automatiskt så att allt kan läsas på rätt håll. En ovanlig finess är att du även får Bluetooth med tvåvägsfunktion som gör att du kan spela trådlöst direkt från förstärkaren på ett par Bluetooth-lurar.

D3045 har HDMI-port med Audio Return Channel och CEC. Tack vare detta behöver du bara dra en enda HDMI-kabel mellan förstärkaren och TV:n för att få TV-ljud i digital toppkvalitet, samtidigt som du kan reglera ljudstyrkan via din TV:s fjärrkontroll. Allt sköter sig själv utan någon besvärlig konfigurering, inklusive automatisk på/av. Enklare går det inte att få TV-ljud i strålande hifi-kvalitet.

Avancerade kompakta högtalare med stort ljud
De kompakta B&W 606 ger en imponerande stor och fin ljudbild för både musik och film. Här får du fulländat hifi-ljud utan att behöva fylla vardagsrummet med högtalare. Du kan placera dem antingen i hyllan, på väggen eller på par bra stativ, och 606:orna finns med snygg mattvit eller mattsvart finish, så att du kan välja den färg som matchar just din inredning.

NAD D3045 finns i svart finish. B&W 606 finns i svart och vitt. Fjärrkontroll medföljer.

Läs mer om NAD D3045
Läs mer om Bowers & Wilkins 606

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.