HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

NAD M32 + MDC BluOS 2i-modul Digital förstärkare med streaming

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
NAD M32 + MDC BluOS 2i-modul Digital förstärkare med streaming

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

M32 är en digital 2 x 180-watts stereoförstärkare som ger dig fantastisk ljudkvalitet, ett otal användarmöjligheter och ett otroligt härligt utförande i tung aluminium. Inbyggd High End-streaming via Bluesound med trådlös multiroom-funktion för musik.

NAD M32 – digital 2 x 180-watts High End-stereoförstärkare med inbyggd Bluesound-funktion för trådlös multiroom-streaming av musik, kristallklart ljud och fantastisk finish

  • Inbyggd wifi/Bluesound-modul för trådlös musikstreaming, inkl. multiroom, Spotify Connect, TIDAL, internetradio m.m.
  • Väldigt exklusiv och solid design med touch-panel och härlig finish i aluminium
  • Extremt rent och detaljerat ljud samt rejäl råstyrka
  • Suveräna möjligheter för digitala ljudkällor
  • Både analoga och digitala ingångar

M32 är en 2 x 180-watts digital stereoförstärkare som får ut maximalt ur alla digitala musikmedier – och det innebär i praktiken nästan alla dagens musikkällor. Den här versionen med inbyggd Bluesound-modul ger dig direkt möjlighet att streama trådlöst från Spotify Connect, TIDAL och andra musiktjänster på nätet. Som extra bonus får du multiroom, internetradio och wifi-streaming från din egen musiksamling – samtidigt som du styr all streamad musik via en läcker app.

Designen är utförd i massivt aluminium med en riktigt snygg finish som bara måste upplevas. Den härliga touch-panelen på fronten är även den i en klass för sig, både när du använder M32 direkt på apparaten och när du lyssnar på musik från en streamingtjänst eller internetradio via Bluesound. I så fall får du nämligen information om låtar, artister m.m. direkt på panelen (och självklart även i Bluesound-appen på din smartphone).

NAD M32 finns i silvrigt aluminiumutförande. Programmerbar systemfjärrkontroll medföljer.

Läs mer om NAD M32

Läs mer om MDC BluOS 2i

Rekommenderade tillbehör

Rekommenderade produkter

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.