HiFi Klubben

Gå till innehåll

AudioQuest Rocket 33 spool Högtalarkabel

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}} AudioQuest Rocket 33 spool Högtalarkabel

Rocket 33 spool är en avancerad och audiofil högtalarkabel som med sin relativt kompakta och flexibla utformning är en snygg lösning för ambitiösa installationer. Massiva ledare i ultraren LGC/PSC-koppar, säljs i löpmeter.

VaruID: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /meter

{{product.sellableOnWebText}}

för att köpa denna vara till medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}}
Sänd en påminnelse när denna produkt finns i lager
Kan inte köpas online

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Highlights AudioQuest Rocket 33 spool – avancerad högtalarkabel för seriösa anläggningar och installationer

 • Massiva 14 AWG-ledare (2,08 mm2) i ultraren LGC-koppar (Long-Grain Copper) och PSC-koppar (Perfect-Surface Copper+)
 • Isolering i polyetylen-skum
 • Relativt kompakt
 • Passar bra till ambitiösa installationer och kvalitetsanläggningar
 • Säljs i löpmeter för valfri terminering

Rocket 33 spool är en avancerad men ändå kompakt och relativt flexibel högtalarkabel som passar väldigt bra till ambitiösa installationer där du till exempel gärna vill använda en högkvalitativ kabel som kan dras via rör i väggen.

Solidcore-ledarna i Rocket 33 består av en kombination av ultraren LGC- (Long-Grain Copper) och PSC-koppar (Perfect-Surface Copper). Ytan på den här specialbehandlade metallen är extremt ren och jämn, vilket ger en överlägsen signalöverföring just där merparten av signalen går – nämligen längs ledarnas yta.

AudioQuest Rocket 33 spool säljs i löpmeter. Finns även i fabriksterminerad utgåva inkl. ytterstrumpa. Alla längder och konfigurationer kan levereras på beställning.

Obs! Hi-Fi Klubben kan leverera hela sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida, så tar vi hem den åt dig.

Beskrivning

AudioQuest Rocket Series högtalarkablar – avancerad teknik för ambitiösa anläggningar
Rocket är en läcker och avancerad serie AudioQuest-högtalarkablar som kan locka fram alla kvaliteter hos dina högtalare, även i ambitiösa audiofila system. Designen är ovanligt kompakt och elegant för klassen, och alla modeller har massiva ledare i högkvalitativ koppar med ett utförande i form av en liggande 8.

Rocket 44 och Rocket 33 säljs både färdigterminerade, inklusive ytterstrumpa, samt i löpmeter (spool). Sistnämnda version är främst avsedd för installationslösningar, men i vissa andra fall kan du också spara lite pengar med den här lösningen. Dock går du miste om den snygga finishen med ytterstrumpa, och du får heller inte AudioQuests egna exklusiva silverpläterade kontakter monterade. Den blygsamma merkostnaden för ett färdigterminerat par är en god investering, och för vanlig användning rekommenderar vi den här lösningen både av design- och ljudmässiga skäl.

ROCKET 33: Grundmodellen som ger dig en gedigen kvalitetskabel i läcker design. Ledarna är en kombination av massiv LGC-koppar (Long-Grain Copper) och PSC-koppar (Perfect-Surface Copper), som säkerställer en överlägsen signalöverföring.

ROCKET 44: Här kommer du upp en klass i förhållande till Rocket 33. Ledarna har nu ett exklusivt utförande i PSC- och PSC+-koppar (Perfect-Surface Copper+), och de är också en aning kraftigare (13 AWG/2,63 mm2). Med den här bestyckningen kan Rocket 44 hålla jämna steg med ett par ytterst bra hi-fi-högtalare.

ROCKET 88: Toppmodellen med ledare i ren PSC+-koppar och med AudioQuests unika 72-volts DBS-system (Dielectric-Bias System). På grund av den komplexa konstruktionen hos Rocket 88 har vi bara denna i fabriksterminerad utgåva i Hi-Fi Klubbens sortiment.

Obs! Hi-Fi Klubben kan leverera hela sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida, så tar vi hem den åt dig.

Specifikationer

 • Solidcore/multicore : Solidcore LGC/PSC (14AWG)
 • Anslutning : Valfri
 • Kabellängd : Löpmeter
 • Type : Högtalarkabel
 • Färg : Svart, röd
 • Ledarmaterial: massiv LGC- (Long-Grain Copper) och PSC (Perfect-Surface Copper)
 • Ledargränssnitt: 14 AWG (2,08 mm2)
 • Double Star-Quad-ledargeometri
 • Isolering i polyetylenskum (för alla positiva ledare)
 • Cross-Talk NDS-system (Noise-Dissipation System) (negativa ledare)
 • Finns även i färdig, fabriksterminerad utgåva i valfri konfiguration
 • Obs! Hi-Fi Klubben kan leverera hela sortimentet från AudioQuest. Kontakta din butik om du är intresserad av någon specialprodukt som inte visas på vår hemsida, så tar vi hem den åt dig.

AudioQuest

AudioQuest är världens ledande leverantör av högkvalitativa kablar för Hi-Fi och hemmabio. Det finns en läcker AudioQuest-lösning för praktiskt taget alla ändamål, oavsett om ambitionerna ligger på budgetnivå eller extrem High End-nivå!

 • Kabelteknik i världsklass för Hi-Fi och hemmabio
 • Enormt urval
 • Elegant och solid design
 • Både kablar och Hi-Fi-tillbehör (inkl. DAC:ar och hörlurar)
 • Lösningar för både budgetklass och extrem High End. 

Läs mer om AudioQuest

Mer läsning

Boka en demo

På HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan till och med boka tid för en personlig demonstration. Då blir det lättare för dig att välja rätt.

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här