HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Bowers & Wilkins Formation Bar + Formation Bass + Formation Flex Hemmabioanläggning

Nu {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Bowers & Wilkins Formation Bar + Formation Bass + Formation Flex Hemmabioanläggning

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivning

Formation Bar, Formation Bass och Formation Flex är ett exklusivt och elegant trådlöst surroundsystem som ger dig enastående TV-ljud utan en stor och besvärlig anläggning. Smidig användning och bra ljud till musik får du på köpet.

Bowers & Wilkins Formation Bar + Formation Bass + Formation Flex – högkvalitativt surroundljud helt utan högtalarkablar

Formation är ett suveränt välspelande trådlöst musiksystem från den legendariska engelska högtalarspecialisten Bowers & Wilkins. I det här hemmabiopaketet får du TV-soundbar, trådlös subbas och två kompakta trådlösa högtalare som tillsammans ger dig en exklusiv och väldigt välspelande surroundlösning som även kan spela musik i övertygande kvalitet.

De eleganta kabinetten har ett snyggt utförande i textil, glas och aluminium och de exklusiva dedikerade elementen för diskant och bas/mellanregister bygger på lösningar som ursprungligen utvecklades för B&W:s legendariska 800-serie. Du kommer att bli både överraskad och imponerad över det kristallklara och dynamiska ljud som det här läckra högtalarsystemet kan leverera.

Smidig och enkel att använda
Installationen går som en dans via den dedikerade Bowers & Wilkins-appen och när saker och ting väl är på plats är ditt högtalarsystem det enda du kommer att lägga märke till – eftersom ljudet är mycket bättre än tidigare. Allt startas och stängs automatiskt tillsammans med din TV, och du slipper också långa högtalarkablar runt hela vardagsrummet som du får med en traditionell surroundlösning. 

Formation Bar, Formation Bass och Formation Flex ingår som en integrerad del av det trådlösa multiroom-musiksystemet Bowers & Wilkins Formation. Det betyder att du utöver härligt TV-ljud också har tillgång till all världens musik som du kan strömma ut i hela ditt hem via trådlösa högtalare och musikstreamers från Bowers & Wilkins.

Formation Bar, Formation Bass och Formation Flex finns med svart finish.

* Kommande uppdatering           

Läs mer om Bowers & Wilkins Formation Bar
Läs mer om Bowers & Wilkins Formation Bass
Läs mer om Bowers & Wilkins Formation Flex 

Tester

Vill du uppleva produkten?

Hos HiFi Klubben kan du uppleva produkterna med egna ögon och öron innan du handlar. Du kan även ordna tid för en personlig demonstration. Detta gör det enklare för dig att välja rätt.