HiFi Klubben

Gå till innehåll
lokala erbjudanden Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

Subbas för experter

Ta dina aktiva subbaskunskaper till en helt ny nivå.

Glömmer du ibland också hur man fasjusterar en subbas? Hur är det nu ett elektroniskt delningsfilter fungerar? Här får du all den kunskap du behöver ha till hands som ess i skjortärmen när du ger dig in i diskussioner på diverse hi-fi-forum. När du har tittat på den här 5-minutersvideon kan du nämligen officiellt kalla dig expert på subbasar. 

Om det här området är förhållandevis nytt för dig rekommenderar vi att du först läser igenom artikeln Subbas för nybörjare. Den förklarar kort och tydligt de mest grundläggande sakerna om subbasar. 

Vi tror att du kommer gilla mer än bara denna sida

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här