Hopp til innhold

iPhone hörlurar

28 produkter
Mu7
Trådlöst headset
4 590:- / St.
Mu3
Trådlösa in-ear-hörlurar
2 690:- / Paket
Visar 28 produkter utav 28

iPhone hörlurar

Smartphone-världen kan delas upp i två överordnade grupper: iPhone-folket och Android-folket. Om du tillhör den första gruppen och är på jakt efter goda ljudupplevelser som ska komplettera din iPhone, har du hamnat alldeles rätt.

De äldre iPhone-modellerna har stickkontakt och passar därför till nästan alla hörlurar. Men på de nyare modellerna har funktionen tagits bort. Därför kan du antingen köra helt trådlöst eller använda en så kallad Lightning-kontakt, som du sätter i samma utgång som laddaren. Som utgångspunkt har du därför samma möjligheter för iPhone hörlurar som tidigare. Dock kräver nyare iPhones en liten adapterkontakt om de inte ansluts via Bluetooth.

iPhone headset

Hörlurar med mikrofon kallas i själva verket för headset. Om du letar efter hörlurar till din iPhone för att ringa och ta emot telefonsamtal, är det ett iPhone headset du ska satsa på.

Med ett iPhone headset i öronen kan du besvara ingående samtal med ett enkelt tryck på headsetet – du slipper avbryta din matlagning eller löprunda för att tala i telefon och kan fortsätta med dina aktiviteter som innan. Det kan också vara en fördel om du använder ditt iPhone headset i jobbsammanhang och måste göra anteckningar under ett telefonsamtal – det blir helt enkelt mycket lättare med båda händerna fria.

iPhone Bluetooth headset

Innan du väljer ut ett iPhone headset bör du fundera på om du vill ha det trådlöst eller kabelförsett. Ett iPhone Bluetooth headset är den mest flexibla lösningen – eftersom det både erbjuder dig ett stort urval att välja från och större rörelsefrihet under användningen.

Trådlösa iPhone hörlurar

Trådlösa hörlurar är i dag något av det populäraste som finns på marknaden. Skälet är bland annat att många uppskattar friheten att slippa en kabel som kan fastna i andra föremål och trassla ihop sig nere i fickan.

Med ett par trådlösa iPhone hörlurar får du full rörlighet och enkel anslutning till din iPhone. Inga bekymmer för om telefonens utgång och hörlurarnas kontakt kommer att passa ihop – du behöver bara aktivera Bluetooth och upprätta en anslutning.

Fördelen med Bluetooth är att det underlättar anslutning av enheter som inte nödvändigtvis har samma operativsystem. Dessutom tillåter det anslutning mellan olika plattformar.

iPhone hörlurar med kabel

Om du har en iPhone med ingång till stickkontakt kan du använda nästan alla hörlurar med kabel, oavsett vilket varumärke de kommer från. Om hörlurarna inte är 100 % kompatibla med Apple kommer du kanske inte att kunna använda knapparna på kabeln. Däremot kan du vara säker på att få den goda ljudkvaliteten.

Har du en nyare iPhone som saknar stickkontakt måste du bara komma ihåg att använda Lightning-adaptern som medföljer – i de flesta fall. Då har du fortfarande ett fullt sortiment att välja emellan.

Hitta iPhone hörlurar hos följande varumärken

Få vägledning i din HiFi Klubben-butik

Hörlurar till iPhone är alltså mycket mer än bara AirPods och EarPods. Om du har svårt att välja mellan de många möjligheterna kan du alltid titta förbi din lokala HiFi Klubben-butik. Här kan vi berätta om fördelar och nackdelar med de varierande iPhone hörlurarna, du kan se stilen hos de respektive varumärkena och prova precis så många olika modeller som du vill.

Frågor om iPhone hörlurar

Även om de flesta som använder iPhone är trogna anhängare av Apple-produkter väcker iPhone hörlurar fortfarande många frågor. Nedan hittar du en rad av de vanligaste. Om du alltjämt tvekar om vilka iPhone hörlurar du ska välja, står vi gärna till tjänst i våra butiker.

Hur stänger jag av hörlurarna på iPhone?

Om du har hörlurar med kablar räcker det att dra ut kabeln från din iPhone för att avbryta anslutningen. Om dina iPhone hörlurar är trådlösa tar du i de flesta fall bara ut dem ur öronen och stänger eventuellt av dem. Om anslutningen inte bryts kan du prova att stänga av Bluetooth på din iPhone.

Vilka hörlurar följer med iPhone 8?

Alla iPhone 8-telefoner säljs som standard med Apple EarPods och en Lightning-adapter. Därför kan du också ansluta vanliga hörlurar med kabel.

Vilka hörlurar följer med iPhone XS?

I likhet med de flesta andra iPhone-modellerna inkluderar Apple också ett set EarPods med Lightning-kontakt när du köper en iPhone XS.

Vilka hörlurar följer med iPhone 11?

Ett set med Apple Earpods ingår när du köper en iPhone 11. Vill du hellre använda andra hörlurar kan du ansluta dem via den medföljande Lightning-kontakten.

Vad kostar hörlurar till iPhone?

Det finns många olika hörlurar till iPhone och i synnerhet de många trådlösa möjligheterna på marknaden ger dig ett stort urval att välja emellan, oavsett vad din budget säger. Om du bara vill ha billiga iPhone hörlurar kommer du ganska långt med 300 kronor. Vill du däremot ha bra ljud och komfort bör du satsa lite mer på ett set med goda iPhone hörlurar.

Hur sätter jag in hörlurar i iPhone 7?

När du ansluter kabelförsedda hörlurar till din iPhone 7 ska kontakten sättas in på undersidan av din iPhone 7. Det är också här du sätter in kontakten när du ska ladda upp din telefon. Om du inte har trådlösa iPhone hörlurar kan du därför inte ladda och lyssna på musik samtidigt.