Hopp til innhold

3 produkter

Marshall hörlurar

Om du uppskattar bra ljud, skön komfort och en cool attityd av rock’n’roll, ska du titta närmare på våra fräcka Marshall hörlurar i HiFi Klubben. Du kan välja mellan olika designer och uttryck, men deras gemensamma nämnare är de behagliga öronkåporna och det högkvalitativa ljudet. Sedan är det upp till dig att bestämma om du behöver mikrofon, brusreduktion eller något annat.

Marshall Bluetooth hörlurar – trådlöst ljud i toppkvalitet

De flesta Marshall hörlurar är trådlösa och låter dig ta med ditt ljud på ett smidigt sätt utan att krångla med besvärliga kablar som trasslar ihop och sitter i vägen.

Beroende på modell kan du få ända upp till 60 timmars batteritid på dina trådlösa Marshall hörlurar. Batteritiden anges utifrån att du använder hörlurarna med den trådlösa anslutningen. Du kan alltså få många timmars underhållning med en enda laddning.

Om batteriet tar slut kan du använda hörlurarna med kabel. På så sätt kan du fortsätta att lyssna på din musik, även om du inte har möjlighet att ladda upp dem direkt. När kabeln har anslutits kan du styra volym, samtal osv. direkt på kabeln och låta din telefon ligga kvar i fickan.

Du kan också använda kabelanslutningen om någon av dina vänner vill lyssna tillsammans med dig och båda har ett set Marshall hörlurar. Då sätter ni bara in kabeln i din väns telefon medan du lyssnar via den trådlösa förbindelsen – så kan ni lyssna på samma ljud i varsin hörlur.

Marshall trådlösa hörlurar

Trådlösa Marshall hörlurar kan enkelt anslutas till din smartphone via Bluetooth. Därefter kan du styra ljudet direkt på hörlurarna. Du kan bland annat höja och sänka volymen samt starta och pausa din musik. Om någon ringer medan du använder hörlurarna kan du också besvara eller avvisa samtalet direkt på dem. Det är framför allt praktiskt om du tar en promenad och din telefon har gömt sig i någon av jackans eller väskans många fickor, eller om du har sjunkit ner i soffan och telefonen ligger och stirrar på dig från bordet. Men om du har anslutit dina Marshall Bluetooth hörlurar kan du gärna ligga kvar lite längre utan att missa samtal eller tvingas att lyssna på en trist låt från spellistan.

Styr musiken helt utan händer

På de nyaste Marshall hörlurarna kan du använda den smarta röststyrningstekniken, Google Assistant. Efter aktivering kan du be Google att ringa samtal, hitta vägen, göra bokningar i din kalender och mycket mer – just sådant som du kanske känner igen från de smarta Google högtalare som allt fler låter installera i sina hem. För att kunna använda Google Assistant i dina Marshall hörlurar måste dock din telefon stödja funktionen.

Marshall hörlurar med noise cancelling

Om du tillbringar mycket tid i kollektivtrafiken eller delar studieplats eller kontor med andra, kan det vara en stor fördel att välja ett set Marshall hörlurar med noise cancelling. Den här funktionen ger dig möjlighet att stänga av omvärlden och krypa in i din egen kokong i lugn och ro. Det är både praktiskt när du måste koncentrera dig och lika enkelt som bekvämt om du sitter i en fullproppad buss eller vill slå ihjäl några långa timmar i ett flygplan. På några Marshall noise cancelling hörlurar kan du ställa in graden av brusreduktion. Exempelvis kan du filtrera bort de värsta bakgrundsljuden men alltjämt höra om någon vänder sig mot dig eller om det händer något i omgivningen.

Ikoniska Marshall i flera utformningar

Om du inte redan känner till deras hörlurar har du säkert stött på den ikoniska Marshall-logon i andra sammanhang. Företaget tillverkade ursprungligen förstärkare, och den karakteristiska Marshall-designen har överförts till deras on-ear och over-ear hörlurar.

Marshall on-ear och over-ear hörlurar: stor komfort och smarta funktioner

On-ear hörlurar sitter på dina öron. Fördelen med on-ear-modellerna är att de är lättare och ger mer luft åt öronen. Det är bland annat behagligt om du använder dem vid träning då det snabbt kan bli för varmt om öronen är helt instängda.

Fördelen med over-ear hörlurar å andra sidan är – eftersom öronen är helt instängda – att noise cancelling-funktionen vanligtvis fungerar bättre i de här modellerna. I regel är funktionerna desamma i båda typerna av hörlurar, så det handlar primärt om vad du är mest komfortabel med.

Marshall headset

Väljer du ett Marshall headset kan du också ta emot och besvara samtal direkt på hörlurarna, där upp till ett flertal mikrofoner ser till att du hörs klart och tydligt hos mottagaren. Med ett headset från Marshall får du alltså ännu större flexibilitet utan att ge avkall på andra funktioner, komfort eller något annat. Marshall har på ett mycket enkelt sätt omvandlat sina ikoniska hörlurar till headset genom att tillfoga mikrofoner till sina redan befintliga produkter. Du har därför exakt samma möjligheter till on-ear och over-ear, komfortabla öronkåpor, läckra huvudbågar osv. utöver samtalsfunktionen som har lagts till.

Stilfulla hörlurar i läckra material och utformningar

Alla Marshall öronkåpor utförs i samma noppiga vinylmaterial som de välkända Marshall-förstärkarna. Med iögonfallande logotyper och mässingsfärgade gångjärn kommer tankarna tveklöst att ledas till just de här förstärkarna och deras coola rock’n’roll stil. Till några av hörlurarna medföljer ett snyggt etui vars insida är klädd med röd sammet. Den här eleganta detaljen påminner om ett gitarrfodral, vilket gör stilen ännu coolare och mer bearbetad.

De flesta modellerna tillverkas med svarta öronkåpor och svarta bågar, men logons färg varierar och låter dig välja mellan vitt och guld. Båda färgerna är supercoola och utgör en fräsch kontrast till de i övrigt helt svarta hörlurarna. Det är dessutom en riktigt bra idé att visa lite av din personlighet när du kan välja en färgkombination som passar dig och din stil.

Mycket av det tuffa med Marshall hörlurar återfinns hos de praktiska detaljerna. Några modeller säljs med helt kvadratiska öronkåpor medan andra är mer traditionella och ovala. Komforten är i topp oavsett utformningen eftersom kåporna tillverkas i läckra och mjuka material. Några av modellerna erbjuds också med vadderad båge. På de nyare modellerna är kåporna dessutom extra tjocka och ger ännu högre komfort. Därför kan du bära dina Marshall hörlurar hela dagen utan obehag.

Vidare kan du enkelt klappa ihop hörlurarna när du inte använder dem. Då tar de mindre plats och kan stoppas ner i väskan utan risk för att klämmas ihop eller förstöras. Marshall hörlurar är alltså genomtänkta ned till minsta detalj när det handlar om såväl ljudkvalitet, design och komfort som funktionalitet.

Kom in och hitta dina nya Marshall hörlurar i HiFi Klubben

Marshall hörlurar är en förening av komfort och coolness. Deras karakteristiska design och höga kvalitet återfinns i alla modellerna. Ändå kan det vara svårt att välja vilka hörlurar som passar bäst för just dig. Därför är du alltid välkommen att besöka våra fysiska butiker. Här får du möjlighet att prova de olika modellerna och ta reda på vilka öronkåpor som sitter bäst på dina öron. Du kan också ansluta din smartphone och testa hörlurarna med egen musik innan du bestämmer dig för vilka Marshall hörlurar som ska vara din följeslagare framöver.

Se också