Hopp til innhold

Hör vad du går miste om

DALI KATCH ONE
SOUNDBAR

Soundbar-högtalaren DALI KATCH ONE kombinerar ett överlägset ljud med en fräsch och tilltalande design. Upplev film, musik och gaming på ett sätt du aldrig hört det förut. Höj ribban för underhållningen med DALI KATCH ONE, den första dedikerade soundbar-högtalaren från DALI.

FÅ FULLT UTBYTE AV ALLA TV-UPPLEVELSER

I takt med att TV-apparater blir allt tunnare blir det också allt mindre plats för inbyggt kvalitetsljud. Därför har DALI utvecklat KATCH ONE för folk som kräver ordentligt ljud till stor och fin bild. En stilfull och komplett allt-i-ett-soundbar som med sitt fina ljud uppgraderar hela din TV-upplevelse varje gång du sätter dig till rätta i soffan.

Dess höga prestanda kommer ur DALIs snart 40 år långa erfarenhet av att utveckla och tillverka hifi i High End-klass. Här har fokus genom åren alltid legat på att utveckla produkter med marknadens mest naturliga ljud.

UPPGRADERA DITT LJUD

DALI KATCH ONE har 10 inbyggda element som alla har kalibrerats perfekt med en kraftfull förstärkare på 4 x 50 watt. Denna konfiguration säkerställer att soundtrack och dialog alltid är dynamiska, klara och tydliga samtidigt som musiken framträder vackert och välbalanserat.

De fyra stora passiva elementen arbetar tillsammans med fyra aktiva baselement för att leverera en övertygande bas för en perfekt filmupplevelse. DALI KATCH ONE har dessutom kraft för att leverera ett ljud som fyller även större vardagsrum. Om du vill ha ännu mer och bättre bas kan du lägga till en aktiv subbas som kan placeras diskret, exempelvis i ett hörn.

Två ultra-lätta softdome-diskanter på 21 mm fulländar paketet genom att ge höga frekvenser och mellanregister en livfull återgivning. Tillsammans levererar de 6 aktiva och 4 passiva elementen en rent, detaljerat och sammanhängande ljud som du sällan upplever från en soundbar.

DALI KATCH ONE erbjuder två olika ljudinställningar: Wide och Focus. Dessa har utvecklats för att säkerställa att KATCH ONE levererar ett optimalt ljud för ett brett urval av filmer, dokumentärer, nyheter och musik.

  • WIDE – ger en bred och imponerande dynamisk ljudbild. Med denna inställning ligger fokus på att leverera en kraftfull upplevelse som fyller hela rummet.
  • FOCUS – levererar en fokuserad och linjär ljudåtergivning i syfte att återge det ofta svårtillgängliga mellanregistret på bästa möjliga vis.

I bägge inställningar är målsättningen att skapa en soundbar av hög kvalitet som förbättrar din TV-upplevelse som helhet via bra ljud.

EN DESIGN FÖR LIVET

Fronttyget på DALI KATCH ONE är särskilt utvalt för sina goda akustiska egenskaper, som säkerställer att ljudet passerar utan att förlora energi och detaljer. Utöver sina akustiska egenskaper gör denna textil också att KATCH ONE passar in tillsammans med rummets övriga interiör.

En viktig del av den visuella designen är de tre smarta monteringsalternativen som säkerställer att KATCH ONE passar in hos alla:

  1. LÄDERREM FÖR VÄGGMONTERING – en snygg och kompakt design fulländas med en rem i läder som ger den minimalistiska designen hos KATCH ONE en organisk stil. Denna lösning döljer elegant kabeldragningen mellan KATCH ONE och din TV.
  2. Om det är lite ont om plats är montering via de inbyggda nyckelhålsfästena en perfekt lösning.
  3. Du kan också placera DALI KATCH ONE på en hylla, i fönsterkarmen eller på en möbel med hjälp av fötter i massivt trä som medföljer. De matchar designen på KATCH ONE och frikopplar samtidigt soundbar-högtalaren från den yta den placeras på. Därmed begränsas oönskade vibrationer som kan påverka ljudet, samtidigt som KATCH ONE får ett elegant och lätt uttryck.

DALI KATCH ONE – Hør hva du går glipp av!

Få kontrollerad bas till actionspäckade filmer samtidigt som röster framträder tydligt när du ser på nyheterna.