HiFi Klubben

Gå till innehåll
Fyndmarknad Gör ett klipp på utställningsmodeller, utgående produkter och restlager från alla våra butiker. Läs mer

IN-EAR-HÖRLURAR

Ta det fina ljudet med dig var som helst

In-ear-hörlurar (öronsnäckor) är för dig som vill ha dina lurar i fickan när du inte har dem i öronen. De finns trådlösa eller med kabel och för alla möjliga ändamål, inklusive specialmodeller för sport och träning som tål vatten, svett och damm. Med True Wireless kan du säga tack och hej till kablar och njuta av stort ljud och total trådlös frihet var du än befinner dig.

 

Vi använder småkakor (cookies), så att du kan använda vår webbutik. Vi använder dem också för att få fram hur våra hemsidor används, så vi hela tiden kan göra dem bättre, självklart medan vi lyssnar på vår favoritmusik. Genom att fortsätta godkänner du detta. Läs mer om cookies här